Kıraç'tan Barış'a ‘Yıllar Sonra’

Güncelleme Tarihi:

Kıraçtan Barışa ‘Yıllar Sonra’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 14:42

ÇANAKKALE'nin Kepez Beldesi'nde konser veren ünlü sanatçı Kıraç, trafik kazası sonucu hayata veda eden genç rock şarkıcısı Barış Akarsu için ‘Yıllar Sonra’ adlı şarkısını söyledi.

Haberin Devamı

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserinde sahneye çıkan Kıraç göz doldurdu. Kepez Belediye Başkanı AKP'li İsmail Yaşar Oğuz, AKP Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş ile AKP'li milletvekili adaylarının da katıldığı konseri yaklaşık 8 bin kişi izledi. Belediye Başkanı Oğuz, Kıraç'a günün anısına üzerinde Türk Bayrağı ve Atatürk portresi bulunan seramik bir tabak hediye etti. Ünlü sanatçı hareketli parçalarıyla Kepezliler'e keyifli iki saat yaşattı.

Konser sırasında izleyicilerin isteklerini de seslendiren Kıraç'tan hayranları, Bodrum'da kaza sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu için ‘ıslak ıslak’ adlı şarkıyı söylemesini istedi. Duygusal bir insan olduğunu belirten Kıraç bu isteği yerine getirmedi. “Onun için bir şarkı söylerim ama ben böyle sıcağı sıcağına bir şey yapamıyorum” diyen Kıraç, çok hassas bir insan olduğunu tekrar vurguladı, şunları söyledi:
“Allah rahmet eylesin. Barış çok güzel bir çocuktu. O yarışmalardan, birçok saçma işlerden düzgün bir çocuk çıktı. Güzel de işler yaptı. Dizi de yaptı. Güzel diziydi, ben de seyrettim. Ben de anlam veremiyorum ama Allah'ın işine karışılmaz. Gerçekten üzüldük. Çok genç olunca da insan başka üzülüyor. Hiçbir şey yaşamadı, tam da yaşayacağı zamanda. Dünya böyle. Her an her yerde, şu sahnede, yolda, orada, burada ne olacağımız belli değil. Onun adına şarkı söylemek gibi şeyler bende hemen gelişmiyor. Ben, Cem Karaca öldüğünde de mezarına babamdır diye gittim. Onun dışında ne konuşurum ne ederim. Sonuçta bu ölüm olayı. Kolay bir şey değil. Allah anasına, babasına, sevenlerine sabırlar versin.”

Haberin Devamı

Kıraç, Barış Akarsu için, şarkıcının şöhrete kavuştuğu Akademi Türkiye yarışmasında söylediği ve çok sevdiği Kıraç bestesi ‘Yıllar Sonra’ şarkısını seslendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!