Kingston’dan AMD desteği

Güncelleme Tarihi:

Kingston’dan AMD desteği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2006 00:00

Bellek ürünlerinde önde gelen firmalardan biri olan Kingston, Yeni Jenerasyon AMD Opteron işlemcileri destekleyen, yeni bellek teknolojisi ürünleri ValueRAM DDR2 ECC ve Registered ECC bellek modüllerini tanıttı. ValueRAM bellek teknolojisi, yüksek performans ile düşük güç tüketimini birleştiriyor.

Haberin Devamı

Kingston’un yeni bellek modülleri, enerji tasarruflu DDR2 bellek ve AMD PowerNow teknolojisinin sunduğu yetenekler sayesinde AMD 64 teknolojisini daha da ileriye taşıyarak, sağlamlık, güvenirlik ve yüksek performans sunuyor. Kingston ValueRAM DDR2 ECC ve Registered ECC bellekler, 667 MHz’ye kadar hız, daha büyük bant genişliği, düşük enerji tüketimi ve gelişmiş termal performans özelliklerine sahip. Yeni Jenerasyon AMD Opteron işlemcileri ile birleşen bu son bellek teknolojisi pazara sunulmaya hazır bütünlüklü bir sistem oluşturuyor.

 

“Fark yaratan bellek teknolojisini, işlemci geliştirimindeki en son teknolojiyle birleştirmek Kingston için çok önemli bir ilerleme.” Diyen Kingston üst düzey teknoloji yöneticisi Mark Tekunoff, Yeni Jenerasyon AMD Opteron işlemcileri ile birleştirilen Kingston ValueRAM DDR2 ECC ve Registered ECC bellek teknolojisinin, en yüksek fiyat-performans dengesi, düşük operasyon giderleri ve en iyi işlemci ve performanslı belleği arayan tüketiciler için ideal çözüm olduğunu söyledi.

 

Haberin Devamı

 “AMD, Kingston ile birlikte çalışarak, büyüyen server/ iş istasyonu pazarında performans ve kalitesi yüksek bellek teknolojisi taleplerini karşılamakta bir adım daha atmış oldu.” diyen AMD (NYSE:AMD) Server/İş İstasyonu Pazarlama Müdürü Pat Patla, Doğrudan Bağlantı Mimarisi’ne (Direct Connect Architecture) sahip Yeni Jenerasyon AMD Opteron işlemcilerin, yeni nesil hesap yoğunluklu kullanıcılara, performansı düşürmeden hizmet edebilmek için kritik öneme sahip tutarlı, ısı tasarruflu bir yol haritası sağladığını da sözlerine ekledi.

 

Kingston ValueRAM DDR2 ECC ve Registered ECC hafıza modülleri şu an 256 MB, 512 MB, 1 GB ve 2 GB’lik konfigürasyonlar halinde ve en üst seviye hesaplama işlemlerini destekleyecek şekilde piyasada bulunuyor. Her bir modül 24 saatlik burn-in güvenirlik testi, ileri seviye dinamik test ve görsel kontrol sürecinden geçiriliyor. Kingston ValueRAM DDR2 bellekler ömür boyu garanti ve 7/24 teknik desteğin yanısıra Kingston’u bellek sektöründe lider yapan efsanevi Kingston güvenirliği ile tüketiciye sunuluyor.

 

Haberin Devamı

Kingston ValueRAM DDR2 teknolojisi ve Kingston bellek ürünleri hakkında daha fazla bilgi için Kingston www.kingston.com veya ValueRAM Web sitesini http://www.valueram.com/default.asp adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!