Kimseyi rakip görmüyorum

Güncelleme Tarihi:

Kimseyi rakip görmüyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2015 12:38

Aylin Coşkun, daha önce Seden Gürel’in sesinden dinlediğimiz Sezen Aksu imzalı “Çalkala” şarkısı cover’ladı. Coşkun, “Çok özel bir cover” dediği şarkının şimdiden müzikseverlerden büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Yeni single’ınız “Çalkala” çıktı. Nasıl bir çalışma oldu? Yılın hit şarkıları arasında yer alır mı ne dersiniz?
- Benim için çok güzel ve özel bir cover oldu. Uzun zamandır bu “cover”ı yapmak istiyordum. Ancak “Hit olur mu” sorusuna halk cevap verebilir. Bu onların takdirine kalmış. Ben tabii ki hit olmasını, her yerde çalmasını isterim. Bakalım, hep beraber göreceğiz.

“Çalkayı”yı yıllar önce Seden Gürel söylemişti. Cover yapmak için neden bu şarkıyı seçtiniz?
- “Çalkala”nın söz ve müziği Sezen Aksu’ya, düzenlemesi ise Gürsel Çelik’e ait. Seden Gürel’den de çok severek dinledim bu şarkıyı. Bir cover yapma arzum vardı ve şarkı arayışındaydım. 20 yıldır da bu şarkıyı kimse okumamıştı. O yüzden “Çalkala”yı seçtim.

Klipte çok iddialısınız. Şimdiden gelen tepkiler nasıl? Seden Gürel’le kıyaslama yapıyorlar mı?
- Hayır, hiç kıyaslama olmadı. Sonuçta Seden Gürel’inki, yıllar önce çekilmiş bir klip. O zamanki imkanlarla şu anki imkanlar çok farklı. Şarkıya gelince; insanlar zaten seviyorlardı. Klip tamamen Tamer Aydoğdu’nun fikirleriyle ortaya çıktı. Çok olumlu yorumlar alıyorum, beğeniliyor da. Bundan çok mutluyum.

Kimseyi rakip görmüyorum


ALBÜMLERİM BENİM ÇOCUKLARIM

Diğer albümlerinizle kıyaslayacak olursanız neler söylersiniz?
- Hiçbirini kıyaslayamam çünkü hepsi benim çocuklarım. Bunu belki herkes böyle söylüyor ama gerçekten de öyle. Hiçbirini birinden ayırt edemem, edemiyorum da. Hepsinsin bendeki yeri ayrı. İnsan evlat ayrımı yapar mı?

Kendinize pop dünyasından kimleri rakip olarak görüyorsunuz?
- Ben rekabete inanmıyorum. Kendime kimseyi rakip olarak da görmüyorum. Kimse kimsenin rakibi de değil. Bu onların kötü, benim iyi olduğum anlamına gelmiyor. Herkesin ses tınısı, görüntüsü, yorumu farklı. Birbirimizi neden rakip görelim ki? Herkes kendi nasibi neyse, onu yer.

Bir şarkıcı olarak hayallerinizi gerçekleştirdiniz mi, yoksa ‘daha çok yapacak işim var’ diyor musunuz?
- Ben bu hayatta arzu ettiğim ne varsa sahip oldum. Ancak sanat aşkı çok farklı. Bir türlü doymak bilmeyen bir egonuz oluyor ve hep daha iyisini yapmak istiyorsunuz. Ruhunuz doymuyor, durmuyor, dinlemiyor. Her şeye heves ediyorsunuz. Daha yapmak istediğim o kadar çok şey varki…

1997 yılında Türkiye güzeli oldunuz. Mankenlik, oyunculuk, şarkıcılık yaptınız. Peki hangisini kendinize daha yakın hissediyorsunuz?

- Evet, Türkiye güzeli oldum. Mankenlik de yaptım. Ama mankenlik, modellik ve şarkıcılık o kadar farklı şeyler ki. Ben şarkı söylemeyi çok seviyorum. Dönüp baktığımda “İyi ki şarkıcı olmuşum” diyorum. Kendimi şarkıcılığa daha yakın hissediyorum. Zaten hissetmesem kendi mesleğime dönerdim.

Kimseyi rakip görmüyorum


DEMET AKALIN’LA KENDİMİ KIYASLAYAMAM

Demet Akalın’la kendinizi kıyaslıyor musunuz? O da mankenlikten şarkıcılığa geçen isimlerden ve ilk zamanlar çok eleştirildi...

- Demet mankenlikten albüm yapmaya geçtiği zaman çok eleştirdiler. Ama o bu önemsemedi, devam etti albüm yapmaya. İyi ki de kimsenin lafına kulak asmamış. Çok uğraştı, çabaladı. Asla kendimi Demet’le kıyaslamam. Onu çok beğeniyorum ve başarılı buluyorum. Demet buralara gelebilmek için yıllardır emek veriyor ve olduğu yeri fazlasıyla hak ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Deniz Seki ile ilgili yaptığınız açıklama çok konuşuldu, tepki aldınız. Yanlış anlaşıldığınızı düşünüyormusunuz?

- Artık bu konuda yorum yapmıyorum. Gerçekten çok sıkıldım bu konulardan. Çok farklı yerlere çekiliyor. Ben konuştukça daha farklı polemikler çıkarıyorlar. Söyleyeceğimi söyledim, bitti. Daha da konuşmayacağım bu konuyla ilgili.

Müzik dışında kendinize ait bir şirketiniz de var. Ticaretle de mi uğraşıyorsunuz?
- Evet, A.C Prodüksiyon benim şirketim. Ancak benim dışımda birçok sanatçı da var bu şirkete bağlı olan. Ben oranın sanatçılarından sadece biriyim. Başka sanatçı arkadaşlarımıza da kapımız her zaman için açık. Yeni yapımlar, projelerimiz de var.

Kimseyi rakip görmüyorum


HİÇBİR KONUDA TEBRİK EDİLMEDİM

Petek Dinçöz’le eski dosttunuz. Evlendi ve bir bebek bekliyor. Arayıp tebrik ettiniz mi arkadaşınızı?

- Hayır, etmedim. Beni de kimse ne yaptığım işte, ne başka şeylerde tebrik etmedi, etmiyor. Hiçbir zaman arayıp sormadı. Bugüne kadar hiçbir konuda da tebrik edilmedim. Arkadaşlık tek taraflı olmaz. Eğer adı arkadaşlıksa, karşılıklı olur bu tür şeyler. Beni arayıp sormayan insanları ben de arayıp sormam. İlgilenmiyorum ama ne diyeyim; Allah analı babalı büyütsün.

Zengin sevgiliniz olduğu, harcamalarınızı, tanıtımlarınızı yaptığı söylentileri çıkmıştı. Bu işin aslını sizden öğrenelim...
- Hayatımda böyle biri olmadı, olamaz da. Benim bu tür şeylere ihtiyacım da yok. Ben kendi kendime yeten bir insanım. Harcamalarımı da, tanıtımlarımı da kendim yapabiliyorum.

Kimseyi rakip görmüyorum

Haberin Devamı

BU CAMİADAKİ KİMSEDEN DOST OLMAZ

Peki camiadan ‘dostum’ diyebileceğiniz insanlar var mı, sizi her koşulda destekleyen?

- Hayır, yok. Bu camiada kimseden kimseye dost olmuyor. Benim çevremde gösterebileceğim, bırak beni her koşulda desteklemesini, yanımda olan tek bir dostum yok. Kimse beni desteklemedi, yanımda olmadı.

Kimseyi rakip görmüyorum

Haberin Devamı

EVLENMEK İSTİYORUM

Sizin hayatınızda birisi var mı? Evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı düşünmüyor musunuz?

- Özel hayatımla ilgili konuşmayı pek sevmiyorum. Bence bir şeyler özel kalmalı. İki kişinin yaşadığı şeyleri herkesin bilmesine gerek yok. Ama evlenmek, çocuk yapmak istiyorum. Her an bu konuda size bir sürpriz yapabilirim!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!