Kimseye güvenme kendine bile!

Güncelleme Tarihi:

Kimseye güvenme kendine bile
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2011 11:04

Kanal D, yeni yılı yepyeni ve çok iddialı bir diziyle karşılıyor. Başrollerini Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu, Serkan Altunorak, Uğur Karabulut, Güngör Bayrak, Burcu Kutluk, Müge Boz ve Burhan Öçal’ın paylaştığı “Şüphe”, ilk bölümüyle bu akşam ekranda...

Haberin Devamı

Pırıltılı hayatların ardındaki karanlığı ve herkesin içinde olduğu gizli hesaplaşmaları konu alan, “Kimseye güvenme, kendine bile!” sloganıyla lanse edilen “şüphe”, bugün başlıyor. Abdullah Oğuz’un yönettiği, Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizi, sürükleyici ve sürprizlerle örülü hikayesiyle milyonların yeni ekran tutkusu olmaya aday... 

Çekimleri İstanbul’un en lüks semtleri ve mekanlarında gerçekleştirilen “şüphe”nin konusu ise şöyle: Türkiye’nin en varlıklı ailelerinden Kutlu Ailesi, şok bir ölümle sarsılır. Aynı anda bir başka kişinin hayatı da, annesinin öldürülmesiyle yerle bir olmuştur. Bu kişi, Kutlu’ların gizli varisi ıpek’tir. Bu iki ölüm, beraberinde hiç beklenmedik olaylar getirecektir. ıpek, Kutlu Ailesi’nde başlayan miras mücadelesinde tüm dengeleri altüst edecek, bir yandan annesinin katilini ararken diğer yandan da içine girdiği bu görkemli dünyanın kurallarını öğrenmeye çalışacaktır.

İşte dizinin ana karakterleri ve senaryodaki yerleri...   
 
KİM KİMDİR 

Haberin Devamı

İPEK BEYAZ (SELİN DEMİRATAR): BİR CİNAYETLE HAYATI DEĞİŞTİ

1984 doğumlu bir genç kız. Babası Sedat Kutlu. Annesi Nurten Hanım, Kutlu ailesinin hizmetçiliğini yaptığı dönemde Sedat Bey’le yasak bir ilişki yaşar. Ancak bu ilişkiden dünyaya gelen ıpek, gerçek babasının Sedat Kutlu olduğunu bilmez. Annesinin sonradan evlendiği Hikmet’i öz babası olarak tanır. ıpek zeki, çalışkan bir kızdır. Üniversitede öğretmenlik okur, sınıf öğretmeni olur. Annesinin öldürülmesi ve kendisinin vurulması, hayatının dönüm noktasıdır. Ölümden dönen ıpek daha ne olduğunu anlamaya çalışırken gerçek babasının Sedat Kutlu olduğunu öğrenir. Artık büyük bir imparatorluğun hissedarıdır.

AZİZ KUTLU (İSMAİL HACIOĞLU: ÖZGÜVEN YOKSUNU BİR GENÇ

1979 doğumludur. Zenginliğin içinde doğduğundan hem çok şanslı hem de şanssızdır. Çocukken o kadar çok üzerine titrenmiştir ki bu yüzden özgüveni zayıf biri olup çıkmıştır. Aziz abisi Tarık ya da babası gibi yükselme hırsına sahip değildir. şirketin yönetimi, hisseleri, mirastan payı onun için önem taşımaz. Çocukluğundan itibaren kendini dış dünyaya kapatmış, bir fanus içinde yaşamayı seçmiştir.

Haberin Devamı

TARIK KUTLU (SERKAN ALTUNORAK): ACIMASIZ ŞİRKET PATRONU

1977 doğumludur. Karakter olarak babasına benzemektedir. Hırslı, tuttuğunu koparan bir yapısı vardır. şirketin geleceğini güvenceye almak için her yolun mübah olduğunu düşünmektedir. Hatta bu konuda babasından bile daha acımasızdır. Gerektiğinde tehdit ve zorbalıkla çıkarlarını korumasını bilir. Babasının ölümünden sonra iyiden iyiye şirket yönetiminde söz sahibi olur. Ancak kendi karakterinin tam zıttı bir yapıda olan Cüneyt’le çekişmeleri hiç bitmeyecektir.

CÜNEYT YÖRÜK (UĞUR KARABULUT): AİLENİN ASİ OĞLU

1974 doğumludur. Annesi Cavidan, babası Salih’tir. Hukuk Fakültesi mezunudur. Küçük yaştayken annesinin Salih’ten ayrılıp Sedat Kutlu’yla evlenmesinden sonra o da annesiyle beraber Kutlu ailesinin göz alıcı evinde yaşamaya başlamıştır. Ama bu hayata hiçbir zaman alışamamıştır. Ailenin diğer fertleriyle de arası çok iyi olmamıştır. Özellikle Tarık’la kavgası çocukluktan başlamıştır. Büyüyüp de iyice aklı başına geldiğinde dönen dolapları anlamaya başlar. Annesinin de bu kirli işlere zaman zaman göz yumması bardağı taşırır ve çekip gider bir gün. Babasının yardımıyla kendi halinde ufak bir kıyı lokantası açar. Ne Sedat Kutlu’yu görmek ne de onun kara parasının kokusunu duymak istemektedir artık.

Haberin Devamı

CAVİDAN KUTLU (GÜNGÖR BAYRAK): İKİNCİ EŞİ SAYESİNDE ZENGİN OLDU

1953 doğumludur. ızmirli orta halli bir ailenin tek çocuğudur. ılk evliliğini biraz da babasının zoruyla 25 yaşındayken yapan Cavidan’ın bu evliğinden Cüneyt isimli bir oğlu olur. Cüneyt daha üç yaşındayken Cavidan kocası Salih’ten boşanmaya karar verir. Hayat kısa bir süre sonra karşısına Sedat’ı çıkarır ve ikinci kez evlenir. Cavidan’ın oğlu Cüneyt de Kutlu malikânesine taşınır böylece. Bir sene sonra da bir kardeşi olur. Aziz Kutlu... Cavidan zenginliğe, rahatlığa o kadar alışmıştır ki bazı şeyleri hep görmezden gelir. Oğlu Cüneyt’in evden ayrılmasına bile ses çıkaramaz, kocasını karşısına almak istemez. Kocasının ölümünden sonra ise hayatın ne kadar kısa ve anlamsız olduğunu fark eder. Yaşamını kocasına ve çocuklarına adamıştır, bundan sonra ise sadece kendi için yaşama kararı alır.

Haberin Devamı

SERAP KUTLU (BURCU KUTLUK): AİLENİN SERVET DÜŞKÜNÜ GELİNİ

1978 doğumludur. Mütevazı bir hayat yaşarken Tarık Kutlu’nun sekreterliğini yapmaya başlaması her şeyi değiştirir. Tarık’la evlenir. Başlarda her şey çok güzel gitmektedir. Ama zamanla büyü bozulur. Serap bu evliliği kurtarmak adına pek bir şey yapmaz. Keyfi yerindedir. Zenginlik hayatının vazgeçilmez bir parçasıdır artık. Sahip olduğu şeylerden vazgeçmeyi aklının ucundan geçirmez. Bu yüzden pek çok şeye göz yumar.

MELTEM KUTLU (MÜGE BOZ): ŞIMARIK KIZ SINIR TANIMIYOR

1987 doğumludur. Sedat Kutlu’nun şüpheli bir kazada ölen oğlu Akın’ın tek kızıdır. 10 yaşındayken annesini ve babasını kaybeden Meltem’e dedesi ve Cavidan Hanım gözleri gibi bakmıştır. Öyle ki Meltem bu aşırı ilgi yüzünden çok şımarık bir genç kız haline gelmiştir. Ne isterse istesin anında yapılacağını bilmektedir. 18’ini doldurduktan sonra Meltem’in zapt edilmesi daha da güçleşir. Ailenin en çılgın, başına buyruk ferdidir. Yaptıkları ile kimi zaman Kutlu fertlerini zor durumda bırakır.

Haberin Devamı

NECDET DEMİRCAN (BURHAN ÖÇAL): İNTİKAM PEŞİNDE BİR ADAM

Demircan Ailesi, Kutlu Ailesi’nin baş düşmanıdır. Necdet, babasının Sedat Kutlu’ya duyduğu düşmanlığı bir sonraki nesle taşımıştır. Tıpkı Tarık Kutlu gibi babasının yolundan giden zengin bir adam ve Demircan Holding’in patronudur. ıki ailenin zenginlikleri arasında ciddi bir fark vardır ama sadece bu sebepten düşman değillerdir. Demircanlar, Sedat Kutlu’nun şantaj, rüşvet, suistimal gibi illegal yöntemlerinden en fazla zarar gören ailedir. Bu yüzden Necdet Demircan’ın hayattaki tek amacı Kutlu Holding’i ele geçirmektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!