Kimse J.R.’ı alt edemez

Güncelleme Tarihi:

Kimse J.R.’ı alt edemez
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 18, 2011 13:33

Bir dönem Türkiye’de de milyonlarca kişiyi ekrana bağlayan Dallas dizisinde ‘J.R.’ isimli kötü adam karakterini canlandıran 80 yaşındaki Larry Hagman, yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye’de de 1978-91 yılları arasında büyük ilgiyle izlenen dizide canlandırdığı J.R. karakteri ile bütün dünyada tanınan, alkol bağımlılığı nedeniyle 2004 yılında da karaciğer nakli ameliyatı olan ‘J.R. Ewing’e kanser teşhisi konulduğunu belirtildi. Doktorların kendisine "yaygın görülen ve tedavi edilebilir" bir kanser teşhisi koyduğunu açıklayan ünlü aktör hastalığı hakkında ayrıntılı bilgi vermek istemedi.

DALLAS'IN KÖTÜ ADAMINA KANSER ŞOKU / WEB TV

Yeniden çekilen ‘Dallas’ dizisinin yeni serisinde oynamaya devam edeceğini belirten Hagman, "Herkesin bildiği gibi kimse, J.R'ı alt edemez" dedi. Başrollerini Larry Hagman (J.R), Patrick Duffy (Bobby), Victoria Principal (Pamela), Barbara Bel Geddes ve Linda Gray (Sue Ellen) üstleniyordu.

Hagman, geçtiğimiz aylarda eski rol arkadaşları Linda Gray ve Patrick Duffy ile birlikte "Dallas" dizisinin yeni bölümlerinin çekimi için 20 yıl sonra kamera karşısına geçmeyi kabul etmişti.

  Â
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!