Kimse inanmıyor ama biz mutluyuz

Güncelleme Tarihi:

Kimse inanmıyor ama biz mutluyuz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 00:00

Victoria-David Beckham, evlilikleri en çok tartışılan ünlü çiftlerin başında geliyor. Sürekli ayrılık dedikodularıyla gündeme gelen çift, 10 yıllık beraberliklerini OK dergisine anlattı.

1996 yılının Kasım ayı, futbol dünyasının yakışıklı oyuncusu David Beckham ve Spice Girls grubuyla yıldızı parlayan şarkıcı Victoria Adams’ın hayatında çok önemli bir yere sahip.

Dünya Kupası seçmelerinin heyecanını yaşayan David Beckham, kaldığı otelde televizyon izliyordu. Müzik kanallarından birinde Spice Girls’ün klibine rastlayan futbolcu, uzun bacaklı kumral güzeli şarkıcıdan gözlerini bir türlü ayıramadı. Gerçi David Beckham, Victoria Adams’la daha önce de karşılaşmıştı; ama bu video klibi seyrettikten sonra ne pahasına olursa olsun şarkıcının kalbini kazanmaya karar verdi.

İLK ÖPÜCÜK 4. BULUŞMADA

David Beckham’ın bilmediği bir şey vardı. Aşağı yukarı aynı dönemde bir gençlik dergisine röportaj veren Victoria Adams, en çok sevdiği futbolcunun David Beckham olduğunu ve onunla tanışmaya can attığını söylemişti.

Bu olaydan bir ay kadar sonra Spice Girls grubunun menajeri Simon Fuller, daha tanışmadan birbirlerine aşık olan çifti tanıştırdı. David Beckham, o günleri şöyle anlatıyor: "Ona çılgın gibi aşıktım, fakat işi aceleye getirmek de istemedim. Dördüncü buluşmamıza kadar onu öpmekten kaçındım. Bu, benim için çok zor bir sınav olmuştu. Dudaklarımız ilk kez birleştiği zaman, ayrılamayacağımızı anladık. Daha önce hiçbir kadına böyle duygularla bağlanmamıştım."

Ömür boyu birlikteyiz

İlk çocukları Brooklyn’in doğumundan sonra evlenen David ve Victoria Beckham, şimdi üç oğullarıyla İspanya’da yaşıyor. Ama çiftin ilk zamanlardaki büyülü ilişkilerini korudukları pek söylenemez. David Beckham’ın aldatma haberleri sık sık gündeme geliyor. Beckham çifti ise, "Kimse inanmıyor, ama biz çok mutluyuz. Birbirimizi seviyoruz ve ömür boyu birlikte olmaya yemin ettik. Sorunlarımızı da birlikte çözmeye devam edeceğiz" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!