Kimse benden özür beklemesin

Güncelleme Tarihi:

Kimse benden özür beklemesin
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 22:02

“Milli Takıma çağırılıyorsam giderim; çağırılmıyorsam da ben nasıl karara saygı duyuyorsam, insanların da artık susması lazım. Pişman değilim ve kimse de özür dilememi beklemesin. Utançla söylüyorum ki fanatizm ay yıldızın önüne geçiyor.”

Haberin Devamı

VE Volkan Demirel’den beklenen açıklama geldi... Fenerbahçe kaptanı ve kalecisi, Avrupa Futbol Şampiyonası arefesinde “Kimse benden özür dilemesin” derken, Kazakistan’la yapılan maç öncesi tribündeki bazı taraftarların kendisine gösterdiği tepki sebebiyle stadı terk etmesinden asla pişman olmadığını söyledi... Fenerbahçe Dergisi’ndeki röportajında Volkan Demirel, milli maçta yaptıklarının arkasında durduğunu ve doğru olduğuna inandığım şeyi yaptığını ifade edip şöyle konuştu...◊ Ben de her zaman milli formayı giydiğim için gurur duydum. Ama artık bu olay çarpıtılmaya başladı ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.

“O KAFAYLA ZATEN OYNAYAMAZDIM”

ÇAĞIRILIYORSAM giderim; çağırılmıyorsam da ben nasıl ki karara saygı duyuyorsam, insanların da susması lazım. Bana görev verildiği takdirde ben giderim, milli forma için savaşırım ama çağrılmadığım zaman, Volkan Demirel konusunun kapanması lazım. Orada yaşadıklarımı, hissettiklerimi kimse bilemez. Önce ıslıklamalar oldu. “Susun” dedim. Sonra anneme, eşime, kızıma çok ağır küfürler edildi.◊ Ben o kafayla zaten oynayamazdım. Takıma faydam olmazdı. Ben doğru olduğuna inandığım şeyi  yaptım. Kararımdan dolayı pişman değilim ve özür dilenecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Kimse özür dilememi beklemesin; bilhassa medya.

Haberin Devamı

“PARAYI VERİYOR, BİZİ SAHİPLENİYOR”

‘Çağırılıyor muyum, çağırılmıyor muyum’; bitti. Kimse başka bir şey aramasın. Ben çağırılsam gideceğim oynayacağım, çağırılmazsam da saygı duyup devam edeceğim.

Ay yıldızlı bayrağımızın altında mücadele etmeye çıkıyorum ve utançla söylüyorum ki fanatizm ay yıldızın önüne geçiyor. Milli takım artık Konya’da oynuyor. Niye son başarılı maçlarını hep Konya’da oynamış? Bence bunu da araştırmamız lazım.

Ülkemizde çok güzel statlar yapıldı. Oradaki insan milli futbolcuyu her an göremiyor, baş tacı ediyor. Buradaki insan geliyor; parasını veriyor. Sanki o parayla bizi sahiplendiğini sanıyor.

GÖKHAN GÖNÜL’DE SORUN KALMADI

FENERBAHÇE Kulübü, futbolcusu Gökhan Gönül’ün disiplin kuruluna sevk edilmeyeceğini bildirdi. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
“Futbolcumuz Gökhan Gönül ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği tarafından gönderilen 31.03.2016 tarih, 2016/27-51 sayılı yazı ekte yayınlanmaktadır. Yazıda da belirtildiği üzere durumun tedavi amaçlı olduğu ve usulüne uygun şekilde Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirim yapıldığı ifade edilmiş; bu nedenle bir doping ihlali olmadığından futbolcumuz Gökhan Gönül hakkında disiplin sevki yapılmasına gerek görülmemiştir.”

BAKMADAN GEÇME!