Kimse aşktan ölmemiş, ölmez de!

Lütfen önce kendi değerinizi bilin. Kimse sizden daha değerli değil. Kimse aşktan ölmemiş, ölmez de... Hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir. Gerçek aşk değer bilen, mutlu edendir.

Haberin Devamı

Güzin Hanım, yazılarınızı çoğunlukla okuyorum. Doğru mesajlar verdiğinize inanıyorum. Çoğu zaman ise hayretler içinde kaldığımı belirtmek istiyorum.
Maalesef bazı özel durumların yaşı çok aşağılara çekilmiş ve bunun çok normal bir durummuş gibi anlatılması üzücü.
Gelelim mektubumu yazma nedenime; ben evliyim ve çok mutluyum.
Ama mutluluk tek başına olmuyor, sevgi karşılıklı olursa insanlar birbirini mutlu edebilir.
Ama kızlarımız kendilerini bu kadar küçük düşürür ve kendi değerlerini bilmezlerse bu durum böyle gidecek gibi. Lütfen önce kendi değerinizi bilin. Kimse sizden daha değerli değil. Kimse aşktan ölmemiş, ölmez de...
Hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir. Gerçek aşk değer bilen, mutlu edendir. Herkesin benim gibi mutlu olması dileğiyle...
Rumuz: Evli mutlu huzurlu

Haberin Devamı

Oh! Sağ ol sevgili kızım. Neyse ki, biri de çıkıp “Mutlu bir evliliğim var. Huzurluyum, keyifliyim ve eşim de benim değerimi biliyor” diyebiliyor.
Haklısın, kızlarımız ne yazık ki kendi değerlerini bilmez oldular. Bir erkeğin uğruna hayatlarını mahvetmekten kaçınmıyorlar.
Bir süredir tanıyıp beraber oldukları erkeğe sonsuz inanıyor, terk edildiklerinde ise intihardan söz ediyorlar. Her zaman tekrarladığım şu sözü senin ağzından da duymak çok güzel.
“Hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir.” Ve de buna bir cümle daha ekliyorum: “Karşılıksız sevgi, sevgi değildir”

İlişki sırasında sevgilimi mutlu ediyorum ama ben zevk almıyorum

Merhaba Güzin Abla, ben 18 yaşımdayım ve sevgilime çok aşığım. Ancak cinsel açıdan ona bir şey hissetmiyorum.
İlişkiye girdiğimizde o “çok zevk aldım” diyor ama ben pek fazla almıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bugüne kadar hangi kızı sevdimse, onunla cinsellik açıdan mutlu olamadım.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Rumuz: S.S

Eğer yazdıklarından doğru anlamışsam, belki de bir orgazm sorunu yaşıyor olmalısın, sevgili oğlum. Ki bu da bir tür cinsel işlev bozukluğu sayılır. Hatta bazı uzmanlar bunun da bir tür iktidarsızlık türü olduğunu belirtiyorlar.
Ancak yaşını göz önüne alacak olursak, tecrübe eksikliği, aşkı yanlış tanımlama, cinsel açıdan kendinden çok partnerini düşünme eğilimi gibi diğer nedenleri de hesaba katmak gerekebilir. Zaman içinde tecrübe kazandıkça, ilişkiyi kendin yönetmeyi başarabilirsin ve umarım bu sorunun da kendiliğinden çözülebilir.
Ama sorun uzun süre sonra hâlâ devam ediyorsa o zaman mutlaka uzman bir doktora başvurabilirsin.

Yazarın Tüm Yazıları