Kim ÜZÜLMEZ ki

Haberi duyduğumda gerçekten çok üzüldüm. Beşiktaş Kulübü emektar futbolcusunun, takım kaptanının ve DELİ İBO' sunun sözleşmesini feshetti.

Haberin Devamı

Yıllarını bu kulübe vermiş bir futbolcuyu Beşiktaş nasıl olurda iğrenç bir şekilde gönderir anlamış değilim. Üzüntüm gerçekten çok büyük.
 
Olay medyada 40  farklı biçimde anlatılıyor. Ne Üzülmez nede Kulüp çıkıp da gerçek nedir anlatmış değil. Sadece küçük bir açıklama ve sözleşmenin feshi. İyide ağabeycim ne yaptı Üzülmez. Kime tokat attı, hırsızlık mı yaptı, arsızlık mı yaptı, öylemi böylemi ? nedir problem ne olmuş çıkın anlatın. 2008- 2009 sezonu hazırlık kampında da Üzülmez ve Toraman arasında kavga çıkmış ikisi de kadro dışı bırakılmış, sonrada affedilmişlerdi. Hatta kaptanlıkları bile geri verildi. Beşiktaş' a yakışan durumu o zaman yapan yönetim şimdi neden Üzülmez' i harcadı ? Tek suçlu Üzülmez mi ?
 
Toraman'ın hiç mi suçu yok. 18 kişilik soyunma odasında Üzülmez neden tek Toraman'a yumruk atıyor bilen var mı ? Tamam İbo camiaca tescilli Deli İbo ama neden bunca yıl hiç kimseyle yaşamadığı sorunu Toraman' la yaşıyor ?
 
Ben herşeyden önce bir taraftar olarak yıllarını bu kulübe vermiş bir futbolcuya haksızlık yapıldığını düşünmekteyim. Kavga eden Quaresma ile Guti olsa, Quaresma Guti'ye yumruk atsa bu yönetim Qauresma'nın sözleşmesini feshedebilecek mi. Olay sadece yumruk atmaktan ibaretse gerçekten birikimden, kaybedilen birçok maçtan ve insanın o anki psikolojisinden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yok varsa birşey Yönetim kurulundan  ve Üzülmez' den açıklama bekliyorum.
 
İbrahim Üzülmez' in uzun zamandan beri futbolundan memnun değildim fakat hangi futbolcumuzdan memnunuz ki. İbrahim Toraman' ı ikinci yarı başladığından beri eleştiriyorum. Ortada bir suç varsa bence bu çift taraflıdır. Bu saatten sonra İbrahim Toraman' ında kaptanlığını istemiyorum. Verin Quaresma' ya veya Guti' ye pazubantı.
 
Hoşçakal DELİ İBO... Sana yapılanları ASLA unutmayacağız. Seni ASLA unutmayacağız. Sen her zaman BİZİM KAPTANIMIZ, sen her zaman bizim DELİ İBO'muz olarak kalacaksın…

Yazarın Tüm Yazıları