Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru neydi? Kur'an-ı Kerim'de...

Güncelleme Tarihi:

Kim Milyoner Olmak İsterde 1 milyonluk soru neydi Kuran-ı Kerimde...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 13:18

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacıları ve farklı sorularıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in dün yayınlanan bölümünde Galatasaray Lisesi öğrencisi Çağdaş İrfan Yıldırım merakla beklenen 1 milyonluk soru için yarıştı. Çağdaş İrfan Yıldırım bu kritik soruya cevap vermedi ve 250 bin TL değerinde ödülün sahibi oldu. Peki Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru neydi?

Haberin Devamı

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmanın dün yayınlanan bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan 19 yaşındaki Çağdaş İrfan Yıldırım'ın ne cevap vereceği merakla yarışmanın takipçileri tarafından bekleniyordu. Yarışmanın 1 milyonluk ödül sorusu "Kur'an-ı Kerim'de hangisi üzerine yemin edilmemiştir?" oldu. Çağdaş İrfan Yıldırım bu kritik soruya cevap vermedi ve 250 bin TL değerinde ödülün sahibi oldu. Sorunun cevabı ise Arı çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster'de bu akşam yarışan Çağdaş İrfan Yıldırım, "Bir kız bana emmi dedi neyleyim' sözü hangi halk ozanına aittir?" sorusuna doğru yanıt vererek 1 milyonluk soruya ulaşmıştı. Çağdaş İrfan Yıldırım'ın 1 milyonluk "Kur'an-ı Kerim'de hangisi üzerine yemin edilmemiştir?" sorusuna ise yanıt vermedi ve yarışmadan 250 bin TL değerindeki ödülü alarak çekildi. Sorusunn doğru yanıtı ise Arı çıktı.

Haberin Devamı

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU

Soru: Kur'an-ı Kerim'de hangisi üzerine yemin edilmemiştir?

A: Deniz

B: Güneş

C: Arı

D: Kalem


Kim Milyoner Olmak İsterde 1 milyonluk soru neydi Kuran-ı Kerimde...

ÇAĞDAŞ İRFAN YILDIRIM KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon finalinde yarışan 19 yaşındaki Çağdaş İrfan Yıldırım, yarışmadan sonra Galatasaray Lisesi'nden mezun olup ardından Fransa'da Sorbonne Üniversitesi Hukuk Bölümünü kazanmış.Yeni sezonda 1.000.000 TL değerindeki soruyla kaldığı yerden devam eden Çağdaş Bey, büyük ödülü kazanması durumunda Fransa'dan bir ev satın alıp paranın kalan kısmını da eğitim hayatında kullanmak istiyor.

BAKMADAN GEÇME!