'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında şaşırtan soru!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 11:09

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde, Bursalı köy futbol takımı Yörükalispor'da Ganalı futbolcuya transfer ücreti olarak ne ödendiği sorusu herkesi şaşırttı.

Haberin Devamı

ATV'de Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne ilginç soru damga vurdu. Kim Milyoner Olmak İster'in 4 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde, 18 yaşındaki yarışmacı Seray Yoldaş'a sorulan futbol sorusu dikkat çekti.

Programda 60 bin liralık 9. soruda, “Bursalı köy futbol takımı Yörükalispor’a Ganalı futbolcu Mohammed Sumaila’yı bir aylığına transfer etmek için köylüler hangisiyle ödeme yapmışlardır?” diye ilginç bir soru yöneltildi. Bu sorunun cevabı ise '10 kilo zeytinyağı' şıkkıydı. Ancak ilginç sorunun yanıtını 'İpekli kumaş' olarak veren genç yarışmacı elendi ve 15 bin TL aldı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şaşırtan soru

Haberin Devamı

Türkiye’nin çeşitli illerinde 5 yıldır amatör takımlarda futbol oynayan Ganalı futbolcu Mohammed Sumaila, lig arasında Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen futbol turnuvasında oynamak için köy takımı olan Yörükalispor’a transfer olmuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!