Kim kazanır? Seçimini yap kahramanını destekle!

Güncelleme Tarihi:

Kim kazanır Seçimini yap kahramanını destekle
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 10:31

Batman ile Süperman karşı karşıya gelse, sizce bu büyük savaşın galibi kim olurdu? Hürriyet okuyucuları olarak tarafınızı seçin ve hangi süper kahramanın üstün olduğuna anketteki soruyu cevaplayarak siz karar verin!

 
Hangimiz çocukluğumuzda bu iki kahramandan favorimizi seçip, onun karakterine bürünmedik ki... Çocukluk hayallerimizde Superman gibi uçmak, Batman gibi maskeli bir iyilik meleği olmak isterdik. Olağanüstü süper kahraman özellikleriyle donanmış bu iki karakteri, dünya barışına olan olumlu katkılarından dolayı hep takdir edip, bağrımıza bastık.
 
Kim kazanır Seçimini yap kahramanını destekle
 
Çizgi roman tarihinin bu en popüler iki figürünü, uzun yıllar içerisinde bir çok farklı filmde iyilik dağıtırken gördük. Gel gelelim bugün vizyona giren 'Batman V Superman: Dawn of Justice' (Batman V Süperman: Adaletin Şafağı) filmi ile birlikte herkesin asıl kalbinde yatan kahraman da su yüzüne çıkmaya, Batman'ciler ve Süperman'ciler de kendi aralarında ayrışmaya başladı. Kahramanlıklarıyla erkeklerin, yakışıklılıklarıyla kızların hayallerini süsleyen bu kahramanlar yine tüm dünyanın gündemine oturdu.
 
Şimdi Hürriyet okuyucuları olarak tarafınızı seçin ve hangi süper kahramanın Türkiye'nin seçimi olduğuna siz karar verin! 

BABADAN OĞULA GEÇEN SÜPER KAHRAMAN TUTKUSU

Batman ve Süperman sadece çocukların değil, yetişkinlerin de büyük bir ilgiyle takip ettiği süper kahramanlar. Deyim yerindeyse, bu tutku babadan oğula, nesilden nesile aktarılan bir bağ gibi, geçmişten günümüze kadar katlanarak çoğalmış durumda.

Bugün vizyona giren 'Batman V Superman: Dawn of Justice' filmi ile birlikte piyasaya çıkan birbirinden güzel oyuncaklar da bu heyecana tuz biber oldu. Batman, Superman, Wonder Women figürleri, karakterlerin özel güçlere sahip araçları ve silahları; süper kahraman hayranlarına geniş bir oyuncak yelpazesi sunuyor. Süper kahraman koleksiyonuna bir yenisini eklemek isteyen 7'den 70'e herkes bu oyuncaklara mutlaka bir göz atmalı...

'Batman V Süperman' oyuncakları için tıklayın!  

 

 

BAKMADAN GEÇME!