Kim Kardashian dev göğüslerinden şikayetçi!

Güncelleme Tarihi:

Kim Kardashian dev göğüslerinden şikayetçi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 15:35

Hamilelik sonrasında vücudunun değişmesinde şikayet eden Kim Kardashian, internet sitesinde yazdığı bir blog yazısında, “Dev göğüslerimden nefret ediyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bir çok kadında yaşanan hamilelik sonrası sendromu Kim Kardashian’ı da yakaladı. Hamilelik sonrası vücudunun değişmesinden şikayet eden Kardashian, internet sitesinde yazdığı blog yazısında hayranlarına, “Dev göğüslerimden nefret ediyorum.” dedi.

Hamilelik sonrasında bir çok kadın hem ruhsal hem de fiziki olarak birçok değişime uğrar. Kim Kardashian da bu değişime uğrayan bayanlar kervanına katıldı.

Kardashian: “Dev göğüslerimden nefret ediyorum.”

Hamilelik sonrasında ekstra büyüyen göğüslerinden şikayetçi olan 35 yaşındaki reality şov yıldızı Kardashian, internet sitesinde yazdığı blog yazısında, “Dev göğüslerimden nefret ediyorum.” dedi.

Hamilelikte ve hamilelik sonrasında bir çok kadının başına gelen bu ruhsal ve fiziki değişimi Kardashian, kaldıramadı.

Haberin Devamı

Kardashian, oğluna hamileyken de hamilelikten nefret ettiğini belirtmişti.

Kim Kardashian dev göğüslerinden şikayetçi

Kim Kardashian Kimdir?

Kimberly Noel “Kim” Kardashian, 21 Ekim 1980 tarihinde, Los Engeles, Kaliforniya’da dünyaya geldi.

Amerikalı magazin yıldızı Kardashian, baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllıdır.

Marymount Lisesi'nden mezun olan Kardashian, okulda okuduğu dönem sırasında, babasına ait olan müzik pazarlama firmasında çalışmıştır.

Daha çok sosyal hayatıyla, seks kasetiyle, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan “Keeping Up with the Kardashians” ve “Kourtney and Kim Take New York” adlı reality showlar ile bilinmektedir.

Bunların yanı sıra prodüktörlük, modellik, şarkıcılık, aktrislik, stilistlik ve iş kadınlığı faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Kardashian, günümüze değin çeşitli parfümler çıkarmıştır, oldukça ünlü dergilere poz verip dergi kapaklarında yer almıştır, konuk oyuncu veya juri üyesi olarak çok sayıda televizyon yapımında rol almıştır.

Kardashian 2 Mayıs 2008'de “Workout with Kim Kardashian” adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış ve ayakkabı satış servisini başlatmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!