Kilis'te askerlere ev yemekleri

Güncelleme Tarihi:

Kiliste askerlere ev yemekleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 15:35

Kilis'te askerlere ev yemekleri

Haberin Devamı

Reşit ÇELEBİOĞLU/ KİLİS, (DHA)- KİLİS'te, belediye tarafından başlatılan 'Yaşlılara Sıcak Yemek' projesi kapsamında El Bab’taki askerlere de ev yemekleri ikram ediliyor.
Kilis Belediyesi Meslek Edindirme Merkezlerinde görevli kadınlar, hayatın tüm yükünü çekmiş olan yaşlıların kapılarını çalarak, onlara ev yemekleri ikram ediyor. Bu hizmetten duyulan memnuniyetten yola çıkılarak Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’ nın talimatı ile El Bab’ta görev yapan askerlere de haftanın belirli günleri ev yemekleri ulaştırılmaya başlandı. 5- 6 çeşitten oluşan menülerde çorbadan içli köfteye, dolmadan tatlılara kadar tüm yemekler önce konaklarda hazırlanıp daha sonrada sınır bölgelerine doğru yola çıkıyor.
Kilis Belediye Başkanı Kara, düzenli yemek ikramı ve daha nice sosyal faaliyetleri ve projelerinin insanlara umut ve farklı belediyelere de örnek olduğunu belirterek, “Büyüklerimiz için ‘Sıcak yemekler gülen yüzler’ sloganıyla yola çıktık. Bu doğrultuda sınır güvenliğimizi korumak için ilimizde bulunan askerlerimiz de neden bu projeden faydalanmasın ki dedik ve haftanın belirli günlerinde belediyemiz bünyesinde bulunan 5 meslek edindirme merkezimizde hazırlanan bu yemekleri göndermeye başladık. Bu çalışmalarımız gücümüz yettiği kadar devam edecektir" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!