Kılıçdaroğlu’nun sokağında kablo hırsızları iş başında

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu’nun sokağında kablo hırsızları iş başında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 11:16

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da evinin bulunduğu Çukurambar 1428. Sokak’taki trafonun kabloları çalındı. Vatandaşlar, son bir yılda üçüncü kez trafonun kablolarının çalınmasına isyan etti.

Haberin Devamı

 

Çukurambar Mahallesi’ne bağlı 1428. Sokak, önceki gece yine hırsızların hedefindeydi. Önceki gece, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da evinin bulunduğu sokaktaki trafoya giren hırsızlar kabloları çaldı.
Daha önce yaşanan hırsızlık olaylarının ardından trafonun girişine ve kabloların bulunduğu bölüme yerleştirilen kilidi, demir makasıyla kıran hırsızlar, mahalle sakinlerinden birinin kendilerini fark etmesi üzerine olay yerinden kaçtılar. Polis ekipleri, piyasa değeri yaklaşık 5 bin lira olan 60 kilogram ağırlığındaki kabloları çalan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

GÜN BOYU ELEKTRİK VERİLEMEDİ

Sokakta, dün gün boyunca çok sayıda apartmana elektrik verilemedi. Mahalle sakinleri ise yaşanan hırsızlık olaylarının önüne geçilememesine isyan ederek, “Emniyet’in bizi ciddiye alması gerekiyor” dedi. Çukurambar Mahallesi muhtarı Mehmet İhsan Gülbudak da Emniyet birimlerinin yanı sıra EnerjiSA yetkililerinin de trafolardaki güvenlik önlemlerini artırması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

Haberin Devamı

CAYDIRICI ÖNLEMLER BEKLİYORUZ

“Bu bölgede uzun zamandır özellikle kablo hırsızlığı yaşanıyor. Evlerinde ve ofislerinde elektriksiz ve internetsiz kalan vatandaşlar bu mağduriyeti her sene yaşamak zorunda kalıyor. Emniyetin bu şahısları tespit ederek, caydırıcı önlemler almasını bekliyoruz. Bunun yanında elektrik dağıtımını yapan Enerjisa’dan da hırsızların işini zorlaştıracak güvenlik tedbirlerini artırmasını bekliyoru


ŞAHISLARI GÖRÜYORUZ İHBAR EDİYORUZ AMA...

Mahalle sakinlerinden Cemal Altıntaş, aynı trafonun kablolarının son bir yılda üçüncü kez çalındığına dikkat çekerek, “Emniyet’in bizi ciddiye alması gerekiyor. Aynı trafoda yaşanan 3’üncü hırsızlık vakası. Şahısları görüyoruz ihbar ediyoruz, çaldıkları aracın plakasını veriyoruz ancak hırsızlığın önüne geçemiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!