KılıçdaroÄŸlu'nun 'BaÅŸkanlık' konuÅŸması

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlunun Başkanlık konuşması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2010 18:28

Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayda sonuçların açıklanmasının ardından genel başkan sıfatıyla ilk konuşmasını yaptı. Partililere seslenen Kılıçdaroğlu, üstlendiği görevin bilincinde olduğunu ifade ederken, siyasi çalışmaları tüm yurda yayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

CHP 33. Olağan Genel Kurulunda kullanılan geçerli 1189 oyun tamamını alarak, Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu partililere teşekkür konuşması yaptı. Aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, çalışmalarını bütün Türkiye’ye yayacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

 

“Çok ağır bir görevi üstlendiğimin farkındayım. Mustafa Kemal’in, İnönü’nün, Bülent Ecevit’in, Deniz Baykal’ın koltuğuna oturacağım. Bu koltuğun sorumluluğunu biliyorum. Bu koltuğa oturanlar halkı için çalıştı, kendi için değil. Bunu yapacağız. Bir önemli konu daha var. Görevimiz asıl şimdi başlıyor. Artık mücadeleyi, ülkenin her tarafına götüreceğiz. Bana düşen sorumluluğun, bir parçası da size düşüyor. Hep beraber mücadeleyi yapmak zorundayız. Beraber yola çıkmak zorundayız. İktidar koşusunun asıl aslanları kaplanları sizlersiniz. Eğer bu mücadeleyi sağlıklı götürürsek, halkla kaynaşırsak, halkın terini kokusunu, bedenimizde, ruhumuzda hissedersek, çözmeyeceğimiz hiçbir anahtar yoktur.

 

Haberin Devamı

GENEL MERKEZ'DE TOPLANTIDA

 

CHP Genel Başkan’ı seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından coşku içinde ayrıldığı kurultay salonunda CHP Genel Merkezi’ne geçti. Deniz Baykal’dan boşalan 14. kattaki Genel Başkan Ofisi’ne geçen Kılıçdaroğlu, burada Hakkı Suha Okay ve Önder Sav ile toplantıya girdi.

 

İŞTE  KILIÇDAROĞLU'NUN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

 

Ä°ÅžTE GANDÄ° KEMAL'Ä°N YAÅžAM HÄ°KAYESÄ° / FOTO ANALÄ°Z

KILIÇDAROĞLU İZDİHAMDAN SALONA GÜÇLÜKLE GİRDİ / WEB TV  

KURULTAY'DAN İLGİNÇ KARELER

Ä°ZDÄ°HAMDAN SALONA GÄ°REMEDÄ° - FOTO GALERÄ°

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK DEMEÇ / WEB TV

KAHVELERDE KILIÇDAROĞLU İLGİSİ

 
 
 
  
       
 

 Â

 

 

 

Haberin Devamı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!