Kılıçdaroğlu'ndan ailesi hakkında ilginç açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlundan ailesi hakkında ilginç açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 10:07

CNN Türk canlı yayınında Tarafsız Bölge programına katılan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ailesi ile ilgili ilginç bilgiler paylaştı.

Haberin Devamı

Kızının otomobili olmadığını ve otobüs kullandığını söyleyen Kılıçdaroğlu oğlunun ise bedelli askerlik yapma hakkı olmasına rağmen yapmadığını ve askere gideceğini söyledi.

Kılıçdaroğlundan ailesi hakkında ilginç açıklamalar


Kılıçdaroğlu, bir soru üzerine kızının otomobili olmadığını belirtti.

Milletvekili seçildiği gün mal varlığını açıkladığını tekrarlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, damadı için de iddialar ortaya atıldığını, ona da dava açmasını söylediğini aktardı.

'LANET OLSUN KIZIM SAT' DEDİM

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kızına aldıkları evle ilgili 'lanet olsun kızım sat' dediğini şu sözlerle anlattı:

"Kızım İstanbul'da avukat. Bir yakınımızın yanında kalıyordu. Kendisine bir ev almak istiyorduk. Bir daire almak istiyorduk. Yukarı Göztepe'de fiyatlar pahalıydı alamadık. Sonra bir yer bulmuşlar 70-73 metre karelik küçücük bir yer. Sanki bir böyle milyondolarlık bir yer almışız. 'Kızım gazetecileri götür göster. 'Burayı aldık' diye. O rezidansın Ataşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı ile ilişkisi yok. Varsa da ben bilmiyorum. Aldıktan sonra bir süre oturamadı. Mobilyası yoktu. Onun için de para biriktirmemiz gerekiyordu. 'Lanet olsun sat kızım' dedim. Böyle bir şey mi olur? İftira bu kadar da olmaz."

Damadının kendisine göre varlıklı biri olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, "O da gitmiş bir yerden daire almış. 'O da rezidans...' Oradan almamış ki başka yerden almış. Tekzip gönderir yayınlanmaz. En sonunda TBMM'ye bir dilekçe verdim, 'benim, eşimin, çocuklarımın, damadımın, mal varlıklarını araştırın' diye önerge verdim. Kul hakkı yemenin ne demek olduğunu gayet iyi bilirim, Allah göstermesin" diye konuştu.

Haberin Devamı



“OĞLUM BEDELLİ ASKERLİK YAPMADI”

Bir izleyicinin sorusu üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Benim oğlum bedelli askerlikten yararlanmadı. Benim oğlum askere gidecek. Yaşı tutuyordu ama bedelliden yararlanmadı" ifadelerini kullandı.
.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!