Kılıçdaroğlu’na saldırıda yaralanan er Kaya, Başkan Salman'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu’na saldırıda yaralanan er Kaya, Başkan Salmanı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 14:15

Kılıçdaroğlu’na saldırıda yaralanan er Kaya, Başkan Salman'ı ziyaret etti

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna PKK’lı teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan jandarma er Ramazan Kaya, Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman’ı ziyaret etti.
Raporlu olan Ramazan Kaya, Kazım Karabekir Mahallesi Emirbayırı mevkiinde oturan ailesinin yanında dinleniyor. Kaya, kendisine tedavisi sırasında yakın ilgi gösterdiği için Başkan Salman'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında olay sırasında yaşadıklarını anlatan ve aynı araçta bulunan bir arkadaşının şehit olduğunu söyleyen Ramazan Kaya, "Saatlerce çatıştık. Komutanlarım iyileştikten sonra başka bir yerde de görev yapabileceğimi söylediler. Ancak ben aynı yere gitmek, şehit olan arkadaşım Fatih ve vatanım için o teröristlerle mücadele etmeye devam etmek istiyorum. Başkanım, tedavim sürecinde siz de beni yalnız bırakmadınız. Çok teşekkür ediyorum. O zorlu süreçte desteğinizi hissetmek benim için çok önemliydi” dedi.
Başkan Vefa Salman da "Bütün askerlerimiz bizim evlatlarımızdır. Ramazan’ın yaralandığını duyunca hemen Artvin nezdinde girişimlerde bulundum ve süreci takip ettim. Onu şimdi böyle sağlıklı görmek beni çok mutlu etti. Ben de Ramazan’ın şahsında tüm gazilerimize acil şifalar diliyor, tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!