Kılıçdaroğlu, Muğla'ya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu, Muğlaya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 14:34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin 14 Aralık'ta yapılacak toplu açılış ve temel atma törenine katılacak.

Haberin Devamı

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kuruluşundan bugüne kadar yaptığı hizmetleri toplu açılış töreniyle açacak. Törende ayrıca 2018'de yapılacak hizmetlerin temeli de atılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı tören, 14 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin bugüne kadar yapmış olduğu 782 milyon liralık yatırım ve 2018'de yapmayı planladığı 426 milyon liralık yatırımların içerisindeki 48 projenin açılışı yapılacak, temel atma töreni gerçekleştirilecek.

48 dev proje arasında 360 milyon lira ile 2 bin 210 kilometrelik yol çalışması, 11 milyon 168 bin liralık Menteşe Otogarı, 21 milyon liralık Ölüdeniz Arıtma Tesisi, ulaşımda çeşitli alanlara yapılan 29 milyon liralık yatırım, 76 milyon liralık Milas kanalizasyon hattı, Seydikemer'e 30 milyon liralık kanalizasyon hattı, Bodrum'da Turgutreis -Akyarlar-İslamhaneleri-Peksimet-Gümüşlük mahallelerine 60 liralık kanalizasyon hattı ile Yatağan'a 5 milyon 981 bin liraya yapılacak olan açık yüzme havuzu ve spor merkezi gibi önemli yatırımlar yer alıyor. Projeler arasında çevreden tarıma, yoldan ulaşıma, sağlıktan suya kadar birçok alanda hayata geçirilen hizmetler bulunuyor.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu'nun Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek toplu açılışın yanı sıra muhtarlar ile bir araya geleceği belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ve ülke genelinden birçok belediyenin katılacağı ulaşım çalıştayına katılması bekleniyor.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!