Kılıçdaroğlu: Kim terörü destekliyorsa ortam hazırlıyorsa hepsini lanetliyoruz (1) 

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Kim terörü destekliyorsa ortam hazırlıyorsa hepsini lanetliyoruz (1)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 14:18

Kılıçdaroğlu: Kim terörü destekliyorsa ortam hazırlıyorsa hepsini lanetliyoruz (1) 

Haberin Devamı

"DEAŞ, DHKP-C, EL NUSRA'YI DA LANETLİYORUZ. BU ÜLKEDE KİMSENİN HAYATI UCUZ DEĞİL. KİM TERÖRÜ DESTEKLİYORSA, ORTAM HAZIRLIYORSA HEPSİNİ LANETLİYORUZ" 

Hakime TORUN -Nursima KESKİN / ANKARA (DHA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'lı teröristlerce Necmettin Yılmaz'ın öldürülmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Teröre nasıl lanet okumayız. O öğretmenin şahsında bütün eğitimci kardeşlerimin başı sağ olsun diyorum. PKK, DEAŞ, DHKP-C, El Nusra'yı da lanetliyoruz. Bu ülkede kimsenin hayatı ucuz değil. Kim terörü destekliyorsa, ortam hazırlıyorsa hepsini lanetliyoruz. Kim Habur'da çadır mahkemeleri kuruyorsa hepsine lanet olsun diyoruz. Kim terör örgütü ile masaya oturuyorsa kim valilere talimat verip aman bunlar PKK'lı bunlara dokunmayın diyorsa hepsine ama hepsine lanet okuyoruz" dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. PKK'lı teröristlerce Necmettin Yılmaz'ın öldürülmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Kılıçdaroğlu, "Teröre nasıl lanet okumayız. Terörü destekleyenlere nasıl lanet okumayız. O öğretmenin şahsında bütün eğitimci kardeşlerimin başı sağ olsun diyorum. Siz bedel ödüyorsunuz çocuklarımız için. Bu kardeşimiz hepimizin onuru, gurudur. Ona Allahtan rahmet diliyoruz ailesine ve bütün eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz. Şenay öğretmen gibi sonsuzluğa uğurladık onu da. PKK kurşunuyla o da hayatını kaybetmişti. Terörü kim yaparsa lanetliyoruz. Babayı aradım evlat acısı yürek yakıyor. PKK, DEAŞ, DHKP-C, El Nusra'yı da lanetliyoruz. Bu ülkede kimsenin hayatı ucuz değil. Kim terörü destekliyorsa, ortam hazırlıyorsa hepsini lanetliyoruz. Kim Habur'da çadır mahkemeleri kuruyorsa hepsine lanet olsun diyoruz. Kim terör örgütü ile masaya oturuyorsa kim valilere talimat verip aman bunlar PKK'lı bunlara dokunmayın diyorsa hepsine ama hepsine lanet okuyoruz" diye konuştu. 

(FOTOĞRAF) 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!