Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu İzmire geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 17:20

Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Haziran seçimleri öncesi, 19 Haziran Salı günü İzmir'e gelerek iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluşacak.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala İzmir'e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş dünyası, meslek birlikleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iki ayrı toplantıda bir araya gelecek. Toplantıların her ikisinin de 19 Haziran Salı günü Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir milletvekili adaylarının da toplantılara katılacağını belirtti. Yücel, "CHP İzmir örgütü olarak Ramazan Bayramı sonrasında  hem sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu, hem de sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'yi ağırlayacağız. İlk olarak 19 Haziran Salı günü genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile İzmir iş dünyasını, meslek birlikleri, hemşeri dernekleri, sendikaları ve muhtarlarımızı buluşturacağımız iki ayrı toplantı gerçekleştireceğiz. İlk toplantı saat 11.00'de sivil toplum kuruluşları, meslek birlikleri, inanç dernekleri ve muhtarlar ile gerçekleştirecek. Saat 13.30'da da İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Esnaf Odası, Ege Sanayici ve İşadamları Derneği  ve organize sanayi bölgelerinin başkanları ve üyeleri ile bir araya gelinecek. Toplantılarda, kendisi de İzmir milletvekili olan Genel Başkanımız hem Türkiye, hem de İzmir ile ilgili önemli açıklama ve değerlendirmelerde bulunacak. Türkiye'nin kurtuluş günü olarak gördüğümüz 24 Haziran seçimleri öncesinde millet için çalışmaya Türkiye'nin dört bir yanında devam eden Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıların ardından İzmir'den ayrılacak" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyaretinin kendilerine ayrı bir güç ve motivasyon katacağını söyleyen Deniz Yücel "Adaylarımız ve örgütümüz zaten İzmir'de sıkılmadık el, girilmedik sokak bırakmadı. İzmirliler çoktan 'tamam' dedi ama bizler Türkiye'nin tamamına İzmir'den daha da büyük destek vermek için aralıksız çalışıyoruz. İnanıyoruz ki 19 Haziran'da genel başkanımız ile, 21 Haziran'da 13'üncü cumhurbaşkanımız olacak Muharrem İnce ile tüm Türkiye'ye İzmir'in ışığını ve coşkusunu yayacağız" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NUN İZMİR PROGAMI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Haziran Salı günü saat 10.00'da İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda karşılandıktan sonra saat 11.00'de sivil toplum kuruluşları, sendikalar, meslek birlikleri ve hemşeri derneklerinin temsilcileriyle Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde biraraya gelecek. Saat 13.30'da İzmir iş ve ekonomi dünyasının temsilcileriyle buluşacak olan Kılıçdaroğlu, saat 16.00'da İzmir'den ayrılacak.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!