Kılıçdaroğlu, Genel Merkez'de proje standını gezdi (2)

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu, Genel Merkezde proje standını gezdi (2)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 21:19

Kılıçdaroğlu, Genel Merkez'de proje standını gezdi (2)

Haberin Devamı

'MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİNDE CİDDİ BEKLENTİMİZ VAR'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan soruşturma ve operasyonlar ardından mağdur ailelerin içinde bulundukları sıkıntıları Başbakan Binali Yıldırım’a ilettiklerini ve bunların giderilmesi konusunda ciddi beklentileri olduğunu söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde İstanbul Avcılar Belediyesi’nin tanıtım standını gezerken, “Belediyelerdimiz gelecekteki karşılaşacakları sorunları da önceden saptayıp ona uygun çözümler üretiyor” dedi.
CHP Lideri, bir gazetecinin sorusu üzerine 15 Temmuz darbe girişimi ardından mağdur durumdaki aileler için bir masa oluşturduklarını belirterek, “Bütün mağdur ailelerine şunu söylemek isterim. Biz halkın partisiyiz, CHP’yiz. Nerede bir mağdur varsa, onun yanında olacağız. Gerçekten de ciddi mağduriyet yaşayan aileler var. Üstelik bu magduriyetler sıradan, bugünden yarına değil. Kalıcı sorunlar yaratan mağduriyetler. Sorunu çözmek için Sayın Başbakan ile görüştük önerilerimizi yaptık. Umarım mağduriyetlerin en azından bir kısmı giderilmiş olabilir. Bu yönde ciddi beklentilerimiz var. Ama daha sonraki aşamalarda da magduriyetler giderilmemiş ise yine biz öncü olucağız. Onlara her türlü desteği vereceğiz. Mağduriyetlerinin giderilmesi için çaba harcayacağız” diye konuştu.
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli de çalışma ve hizmetlerle ilgili bilgi verirken, dünyada en iyi belediyeciliği sosyal demokratların yaptığına inandığını, kent enstitülerinde eğitim alan öğrencilerin birçoğunun aldıkları eğitimler ile çeşitli dallarda konservatuarlar kazanıp yerleşmeye başladığını söyledi.
Bu arada CHP Genel Merkezi’nin daimi misafiri olan kedi ‘Şero’ da, Avcılar Belediyesi’nin 10 mahallede yerleştirdiği kedi evlerinden birisinin içine konuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!