Kılıçdaroğlu : Bu ülkede hepimiz barış huzur istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu : Bu ülkede hepimiz barış huzur istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 14:39

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile birlikte oy kullandı. Vatandaşlarla birlikte sıraya giren Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Ankara Çankaya İlçesi’ndeki Çukurambar Arjantin İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, "Bu seçimler, demokrasimiz, Cumhuriyetimiz, çocuklarımız, geleceğimiz için çok önemli seçimler. Geldik oyumuzu kullandık hayırlı uğurlu olsun. Bu ülke hepimizin ülkesi ve bu ülkede hepimiz barış huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kimden gelirse gelsin teröre karşı olduğumuzu amacı ne olursa karşı olduğumuzu her ortamda dile getirdik." dedi. 

Kılıçdaroğlu, "Kimden gelirse gelsin teröre karşı olduğumuzu amacı ne olursa karşı olduğumuzu her ortamda dile getirdik. Bu ülkede huzur ve refah istiyoruz. Bu ülkede birlikte kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bu ülkede anneler çocuklarını huzur içinde okula göndersinler bunu istiyoruz. Bu ülke hepimizin ülkesi ve bu ülkede hepimiz barış huzur içinde yaşamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, daha sonra okulun karşısındaki taksi durağını ziyaret etti.

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!