Kılıçbalığı ve yavru ayı

RUMUZ: EKİNEKİNRüyamda annemlerin apartmanındayım. Merdivende bir kılıç balığı var.

Oradan alınması gerekiyor ama ben alamıyorum, dokunamıyorum. Yanımdaki arkadaşıma rica ediyorum. Karnında hafif bir yarık var balığın, hatta bir kırmızılık görüyorum. Bu arada balık bir alt kata kadar inmiş. İkinci rüyamda ise, bir anayol kenarındayım. Çok işlek bir yol. Gitmem gereken tarafta bir anne ayı ve yavru ayı var. Korkup karşıya geçemiyorum.

YORUM: Birinci rüyanızda annenizin apartmanındasınız, ikinci rüyanızda ise bir anne ayı var. Birinci rüyanızda apartmanda gördüğünüz kılıç balığından, ikinci rüyanızda ise anne ayıdan korkuyorsunuz. Yaralı kılıç balığına dokunamıyor, anne ayı yüzünden yolun karşı tarafına geçemiyorsunuz. Rüyalarınızda ortaya çıkan bu ortak sembolizasyonlara baktığınızda, gerçek yaşamınızda, anneniz, bir başkasının annesi ya da anne kadar yakın birisi ile ilgili bir konuda adım atmaktan veya hayatınıza bir yön vermekten çekiniyor olabilirsiniz. Birinci rüyanızda kılıç balığı yaralı, ikinci rüyanızda ise, anne ayının yanında yavrusu var, dolayısı ile gerçek yaşamınızda bu sembollerle ilgili olay her ne ise, bu olaylardaki kişiler yardıma muhtaç veya kırılmaya müsait kişiler olmalılar.

Yaz ayında yağan kar ne anlama gelir

RUMUZ: KAR

Yaz gününde karlı bir şehir görmek ne anlama gelir?

YORUM:
Rüyada görülen kar, netleşen fikirlere veya donan duygulara işaret eder. Sizin rüyanızda yaz günü kar yağdığını görmeniz, sıcak duygular beslediğiniz bir kişiye veya kişilere ya da genel olarak hayata karşı geliştirdiğiniz savunma mekanizmanızı ve katılaşmış duygularınızı gösteriyor. Ya da çevrenizde gördüğünüz sevgisizlik, kendinizi karlarla kaplı bir şehirde yalnız ve üşümüş hissetmenize neden olmuş olabilir.

Şelalede birilerinden kaçıyordum

RUMUZ: ŞELALE

Çok büyük mavi bir şelale hızlı olarak akıyor, ve ben de bir sürü yunus balığı ve değişik deniz hayvanları içinde birilerinden kaçıyorum ve yakalanmıyorum.


YORUM: Deniz hayvanları ve özellikle yunus balığı iç enerjilerimizi ve duygularımızı sembolize eder. Şelale ise, denetim altında tutulması zor duyguları ve hırsları simgeler. Rüyanız, hırsları ile çevresindeki kişilere zarar veren kişilerden ya da size zarar verdiğini düşündüğünüz kuvvetli duygularınızdan kaçışınızı sembolize ediyor gibi duruyor.
Yazarın Tüm Yazıları