KİDEP proje toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

KİDEP proje toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 09:18

KİDEP proje toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - DİYANET İşleri Başkanlığı  ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde, SGK Kayseri İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Kayıtlı İstihdamın Desteklenmesi Projesi “KİDEP” kapsamında din görevlilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Program, Akşemsettin Camii Müezzin Kayyımı Lokman Yakut tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra konuşan SGK Kayseri İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, “SGK sisteminin devam etmesi için pirim toplanması gerekiyor. Bizler prim toplamazsak insanlara emeklilik ve sağlık hizmetleri gibi hizmetleri veremeyiz. Bu anlamda insanları pirim ödemeleri için teşvik etmeliyiz. Bu noktada siz değerli din görevlilerimizin desteği ve yardımları bizler için çok önemlidir.” dedi.

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde ‘Kayıtlı İstihdamın Desteklenmesi Projesi’ne bizlerin katkılarının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen bu programa hepiniz hoş geldiniz.” diye söze başladı ve “Bizler, toplumun kanaat önderleri olarak insanların bizlere güveninin gereği olarak; toplumumuzun, insanımızın ve bireylerimizin menfaati ve faydasına olan her meşru ve makbul olan işe destekçi olmalıyız, öncü olmalıyız.” diye konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!