Kick Boks Dünya Şampiyonası 29 Nisan’da Kars’ta

Güncelleme Tarihi:

Kick Boks Dünya Şampiyonası 29 Nisan’da Kars’ta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 12:46

Kick Boks Dünya Şampiyonası 29 Nisan’da Kars’ta

Haberin Devamı

KARS, (DHA) - DÜNYA Thai Boks Şampiyonu Erkan Varol, kemerini korumak için Hollandalı rakibiyle Kars’ta 29 Nisan günü ringe çıkacak.

Uluslararası K1 Kick Boks Dünya Şampiyonası Kars'taki İsmail Aytemiz Spor Salonunda yapılacak. Altay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Gönen, Erkan Varol’la birlikte müsabakanın yapılacağı salonda incelemelerde bulundu. Karşılaşma hakkında Erkan Varol, “Rakibim çok güçlü.  Özellikle sayın bakanımız Ahmet Arslan’ın da desteği ile Türkün gücünü o gece inşallah dünyaya ve Türkiye’ye göstereceğiz, Türk bayrağımızı dalgalandıracağız, İstiklal marşımızı tekrar okutup unvanımızı koruyacağız” diye konuştu.
Altay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Organizatör Bülent Gönen de “29 Nisan Cumartesi gecesi Karsta çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Kars tarihinde ilk organizasyona Hollanda, Almanya, Taylan, Cezayir, Azerbaycan, İran ve Türkiye'den sporcular maç yapacak. Şampiyonada destek veren öncelikle Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan’a, Valimiz Rahmi Doğan’a diğer mülki amirlere, ana sponsorumuz İsmail Aytemiz’e çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!