Kıbrıs'ın tek finalisti

Güncelleme Tarihi:

Kıbrısın tek finalisti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 12:32

TURİZMİN Oscar’ları kabul edilen ve bu yıl 5’incisi düzenlenen ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’nde ilk kez Kıbrıs da dahil edildi. Girne’de geçen yıl faaliyete geçen Elexus Otel, Akdeniz-Kıbrıs en iyi toplantı oteli kategorisinde finale kaldı.

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu Başkanı Nisa Ersoy’un liderliğinde KKTC turizminde hızlı bir başlangıç yapan Elexus otel, bir yıl içinde çok sayıda kongreye evsahipliği yapması nedeniyle finale layık bulundu. Nisa Ersoy, en büyük amaçlarının Kuzey Kıbrıs turizmine katkı yapmak olduğuna dikkat çekti.

Kıbrısın tek finalisti

DEV JÜRİ SEÇECEK
AGE of M.I.C.E ödülleri, İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yarın 2 bin 200 davetlinin katılacağı törenle sahiplerini bulacak. Ödüller, turizm alanında 85 firma ve derneğin üst düzey yöneticisi ve akademisyenlerden oluşan kalabalık bir jüri tarafından belirleniyor.
Törene, turizm sektörünün önde gelen isimlerinin yanısıra sanat dünyasından Ajda Pekkan, Gökhan İnler, Ayşegül Aldinç, Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Ece Seçkin, Kubilay Aka, Özgün ve Sanem Çelik gibi ünlü isimler katılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!