Kıbrıs Türkiye’yi çağırıyor

Güncelleme Tarihi:

Kıbrıs Türkiye’yi çağırıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2008 00:00

KKTC hükümeti adaya tatilci çekebilmek için Türkiye’de gerçekleştireceği tanıtım kampanyasını Ankara’dan başlatıyor. KKTC yetkilileri, Türk tatilcilere, "Gerçek Akdeniz, Bodrum kadar yakın" sloganıyla seslenecek.

KKTC’nin yeni imaj ve tanıtım kampanyası "Gerçek Akdeniz" Ankara’da başlatılıyor. KKTC’nin Türkiye pazarına yönelik olarak belirlediği turist potansiyeline ulaşabilmek amacıyla başlatılacak imaj ve tanıtım kampanyası kapsamında Türkiye’den KKTC’ye hava köprüsünün olduğu yedi ilde tanıtım günleri düzenlenecek.

Kayseri, Adana, Gaziantep, Trabzon, Samsun, Antalya, İzmir, İstanbul ve Bursa’yı kapsayan tanıtım günlerinin ilki Salı günü Ankara’dan başlatılacak. KKTC turizm sektörü temsilcileri, etkinliğin gerçekleştiği illerdeki mülki amirler, TÜRSAB üyesi turizm ve seyahat acenteleri ile Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle bir araya gelecek.

KKTC Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ ve turizm sektör temsilcilerinin (KITSAB, KITOB, KITREB, RES-BİR, KTHY) katılacağı açılış etkinliği Salı günü Ankara Swiss Otel’de gerçekleştirilecek.

Kampanyada Kuzey Kıbrıs ’Gerçek Akdeniz’ olarak konumlandırılacak. KKTC’nin, Antalya’ya, Bodrum’a gitmek kadar kolay ama çok daha farklı bir kültürde tatil deneyimi vaadinden yola çıkılacak. Kampanya ile ilk yılda doluluk oranında yüzde 30 artış sağlanması hedefleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!