Keyif alan var mı?

HAKEMLER açısından ortalık dumanlı. Hem yurt içinde hem yurt dışında.

Haberin Devamı

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Fenerbahçe maçından önce talihsizce ve acemice bir beyanat veriyor. O maçtan sonra da F.Bahçe haklı olarak bu beyanata tavır koyuyor. Sonra sen ve ekibin Trabzonspor-Beşiktaş maçına Fırat Aydınus’u veriyorsun. Aydınus FIFA hakemi. Bu maçı kaldırır. Ama böyle bir ortamda Aydınus’un bu maça verilmesi yanlış.
Neden? Trabzonsporlu yöneticiler ne diyorlar, “Eskiden Beşiktaşlı’yım diyen hakemi bu maça niçin veriyorsun?” Peki bütün bu olanlar hakem Fırat Aydınus’u etkiler mi, bence köküne kadar etkiler. Ne oldu? Zaten kötü olan maç, doğru düzgün pozisyonu olmayan maç. İlk yarıda Fernandes’in Serkan’a yaptığı hareket net penaltı. Ama Aydınus penaltıyı çalamadı, yani zararı Beşiktaş’ta. Zekeriya Kardeşim; bu işleri anlamaya başladı ama geç kaldı. Bu paragrafı da böyle bitirelim, bu işler ince işler sonra adamı şişler...

Haberin Devamı

F.Bahçe galibiyeti bozmuş

F.BAHÇE maçı Beşiktaşlı oyuncuların kimyalarını bozmuş. Sebebi sezon başından beri istikrarla takım olarak mücadele eden siyah beyazlılar dün gece o mücadeleyi veremediler. Trabzonspor da son oynadığı 3 maça göre daha derli toplu bir oyun gösterdi. Beşiktaş, Trabzon’u hücumda ve orta sahada hiçbir şekilde hücum pres yapmadan karşılamak istedi. O zaman da çok enerji sarfetti. Devamlı uzun bir alanda gidip geldiler. Ve oyun gereği orta alana Trabzonspor hakim oldu. Fazla pozisyon var mı, yok. Heyecan var mı, o da yok. Şöyle keyifli maç ne zaman yazacağız bilemiyorum. Hani öyle şeyler yazalım ki, sütun yetmesin sayfa yetmesin gazeteden yeter artık desinler... Ama ne yazdıracağız diye cımbızla oyunun içinde hareketler arıyoruz. Düşünüyorum da bu kadar paraları niye futbola yatırıyoruz. Aslında bu bindiğimiz dalı kesmekten başka bir şey değil. İşi köpürtmemiz lazım. Kaynatmamız lazım. Ne ile ateşle odunla... Allah aşkına dün akşamki maçı seyredip de ben çok keyif aldım diyen biri var mı? Veya stada gelip bilet alıp, “helal olsun bilet parasına” diyen?

Yazarın Tüm Yazıları