Kevin Grosskreutz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kevin Grosskreutz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2015 07:47

Galatasaray'ın yeni transfer ettiği Kevin Grosskreutz, özellikleri itibariyle dünyada ender görülen futbolcular arasında. 27 yaşındaki oyuncu, kale dahil her yerde oynatabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Kanatta, orta sahada, forvette hatta kalede bile oynayan Grosskreutz, bir takımın kadrosunda tutmak isteyeceği alternatifi bol bir isim olarak dikkat çekiyor.


Borussia Dortmund'da, teknik direktör Jürgen Klopp’un A takıma kazandırdığı Kevin Grosskreutz, Kagawa ve Götze’nin ardında yedek kulübesinin en önemli hücum silahlarından biriydi. Ancak Klopp onu muhteşem bir sağ beke dönüştürdü. Lukazs Piszczek‘in sakatlık yaşadığı dönem Alman teknik adam tarafından sağ beke alınan Grosskreutz, yaptığı asistlerle bu bölgenin değişilmez isimleri arasına girdi. Kariyeri boyunca hücum bölgesinde oynayan Grosskreutz, 10 numara, sol bek, sağ bek, sağ kanat, sol kanat gibi mevkilerde oynadı.

Haberin Devamı

Kevin Grosskreutz kimdir

Haberin Devamı

KALEYE BİLE GEÇTİ
2013 yılında Dortmund ile Hoffenheim arasında oynanan maçta Grosskreutz, bu kez kaleye geçmek zorunda kaldı. Dortmund’un 3 oyuncu değişikliği yapmasının ardından kaleci Weidenfeller’in penaltıya sebebiyet vermesi nedeniyle kırmızı kartla oyundan atılması üzerine kaleye Grosskreutz geçti. Penaltıyı çıkaramadı ancak kendisi için eksik olanı da tamamlamış oldu.

Kevin Grosskreutz kimdir
GALATASARAY'DA ÇILGIN GÜN! 7 FUTBOLCU BİRDEN...

Kevin Grosskreutz kimdir
GALATASARAY TELLES'İN FİYATINI AÇIKLADI


BAKMADAN GEÇME!