Kevin Grosskreutz İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Kevin Grosskreutz İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 00:04

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Borussia Dortmund'un 27 yaşındaki futbolcusu Kevin Grosskreutz, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Sağ kanada takviye için çabalayan Galatasaray, Borussia Dortmund'dan Kevin Grosskreutz'u renklerine katıyor! Alman oyuncu İstanbul'a geldi.

İstanbul'a gelen Alman oyuncu resmi sözleşmeye imza atacak ve sarı-kırmızılılar sağ bek mevkiindeki sıkıntıyı çözecek. Bir çok mevkide oynayabilen Grosskreutz, bu özelliğinden dolayı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun aradığı bir isim.

Galatasaray yöneticileri de son günde 'Transferde sürpriz olabilir, olmasa da transferi kapatabiliriz" açıklamalarını yaparken, Dortmund'lu yöneticilerle hem hazırlık maçı hem de transfer konusunda görüş alışverişinde bulundu. Fiorentina'yla anlaşan Jakup Baszczykowski'yi de gündemine alan Galatasaray, bu oyuncudan sonuç alamazken, Grosskreutz'nun transferinde mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Kevin Grosskreutz İstanbulda

27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle uzun süre forma giyememiş ve A takımdaki yerini kaybetmişti. Bild'in iddiasına göre Galatasaray yönetimi, Grosskeutz'u İstanbul'a detaylı bir sağlık kontrolünden geçirecek ve doktorlardan 'onay' alması durumunda transfer edecek.

Grosskreutz, 2013-2014 sezonunda yapılan seyirci oylamasıyla Alaba'yı geride bırakarak Bundesliga'nın en iyi beki seçilmişti.

Kevin Grosskreutz kimdir?

Rot Weiss Ahlen ekibinin altyapısından yetişen Grosskreutz, ilk profesyonel sözleşmesini yine bu takımla imzaladı. 27 yaşındaki oyuncu, 2009 yılında bonservis bir şekilde Dortmund'a transfer oldu. Dortmund'la 200'e yakın resmi karşılaşmaya çıkan Grosskreutz, iki kez Bundesliga şampiyonluğu, bir kez DFB Pokal şampiyonluğu bir kez de Almanya Milli Takımı'yla dünya şampiyonluğu yaşadı.

Kevin Grosskreutz İstanbulda


Kalede bile oynadı!

Grosskreutz, sahanın hemen hemen her mevkiisinde forma giyebiliyor. Sağ ve sol bek, sağ ve sol açık ile orta sahanın ortasında oynayabilen Alman futbolcunun kaleye geçmişliği bile var!

Haberin Devamı

Kevin Grosskreutz İstanbulda

Almanya'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Alman futbolcuyu havalimanında az sayıda taraftar karşıladı.

Kevin Grosskreutz İstanbulda
KEVIN GROSSKEUTZ KİMDİR?


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!