Keskin’den afiş tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Keskin’den afiş tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2011 21:43

CHP Denizli birinci sıra milletvekili adayı Adnan Keskin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın yapacağı miting için kentin çeşitli yerlerine asılan afiş ve pankartlardan 100’ünün ya kesildiğini ya da toplandığını belirtti, sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Keskin, “Korsan gazeteler bastırarak chp adaylarını karalama kampanyaları açan, bu gazetelerini kendi marketlerinde, işyerlerinde dağıtan, evlere, işyerlerine kara propaganda araçlarını atan akp’liler seçimlere çok az kala tüm siyasi, sosyal, ahlaki, demokratik değerleri bir kenara bırakarak despotluğa, kaba güce, hileye, iftiraya sığınma ihtiyacı duymaktadır” dedi.

kılıçdaroğlu’nun Denizli mitingini duyuran afişlerin, pankartların ortadan kaldırıldığını söyleyen Adnan Keskin, şunları kaydetti: “Tahrip ediliyor, gece yarıları ipleri kesiliyor, demokratik propaganda, bilgilendirme, duyuru yolları baltalanıyor. Dolayısıyla demokrasi katlediliyor. Denizli’deki kamu görevlilerine soruyorum: Geceleri sokağa çıkmıyor musunuz? Kış uykusunda mısınız? Yüzlerce afişi tahrip edenleri yakalayamıyor musunuz? Afiş ve pankartların kesildiğini, tahrip edildiğini görmüyor musunuz? chp’ye karşı kartal kesiliyorsunuz, iktidarın saldırıları ve hukuksuz eylemleri karşısında üç maymunu oynuyorsunuz. Devletin sorumlularını göreve davet ediyorum. İktidarın değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve yasalarının bekçiliğine davet ediyorum. Kamu görevlilerinin görevlerini yapmadığı bir ortamda kişilere ve kurumlara meşru savunma hakkı doğar. Bizi sokağa çıkmağa mecbur etmesinler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!