Keşke sezon sonu mağlup olsaydık

Güncelleme Tarihi:

Keşke sezon sonu mağlup olsaydık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2011 13:30

Eskişehirspor’la oynanacak maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçe’de basın mensuplarının yanına gelerek bayramlarını kutlayan Aykut Kocaman, “Bayram güzel geçti ancak keşke bayrama mağlubiyetle girmeseydik çok daha iyi olurdu. Tabiî ki bir gün mağlup olacaktık ama bu keşke sezon sonunda olsaydı” dedi.

Haberin Devamı

Milli takıma giden oyuncuların haricinde tedavileri süren Dia ve Serkan Kırıntılı antrenmana katılmazken Cristian ise takımdan ayrı düz koşu yaptı, Ziegler de salonda çalıştı. Antrenmanın başında yapılan 5’e 2 çalışmasında ceza yiyen genç Hasan Erbey’i üzerine atlayarak yere yatıran Alex antrenmana neşe kattı.

/images/100/0x0/55eb5af3f018fbb8f8bbd5a2

SEMİH VE SERDAR KESİMAL YARIDA BIRAKTI

Dün yapılan antrenmanda Uğur Boral’la girdiği ikili mücadele sırasında beline darbe alan Semih Şentürk tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bırakırken, sakatlıktan yeni çıkıp takımla birlikte çalışmalara başlayan Serdar Kesimal ise ağrıları artınca antrenmanın son 15 dakikasında tedbir amacıyla soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

GENÇLER FORMA İSTİYOR

Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğe başlamasıyla birlikte Fenerbahçe’nin geleceği olan gençler antrenmanlarda var güçleriyle çalışmaları dikkat çekiyor. Dün yapılan antrenmanda da Gökay İrevul, Hasan Erbey, Recep Niyaz, Berk Elitez kıran kırana yaptıkları mücadelelerle göz doldurdular. Milli takıma giden kaleciler  Volkan Demirel, Mert Günok ve sakatlığı bulunan Serdar Kesimal’ın yokluğunda ise antrenmanda kaleyi Hasan Hüseyin Akınay, Erten  Ersu ve Anıl korudu.

A 2 İLE ANTRENMAN MAÇI

Fenerbahçe Milli takımın maçının oynanacağı bugün A2 takımıyla Samandıra Can Bartu tesislerinde bir hazırlık maçı yapacak. Saat 11.00’da başlayacak maçta Kocaman’ın gençler ve sakatlıktan çıkan futbolculara şans vermesi bekleniyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!