Kesin kazanacağım

Güncelleme Tarihi:

Kesin kazanacağım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 16:03

Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Selçuk Aydın, Cumartesi günü BJK Akatlar Cola Turka Arena’da yapacağı unvan maçını mutlaka kazanarak iki kemerin sahibi birden olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor’dan Özgür Sancar’a açıklamalarda bulunan şampiyon boksör “Benim için böylesi maçlar, yemek içmek gibidir. Heyecanlı değilim. Kazanacağımı biliyorum. Rakibimle maçtan önce konuşmayacağım. Boksta dostluk yoktur. İsterse maçtan sonra onu İstanbul’da gezdirebilirim” dedi.   

Aydın, Gana asıllı Belçikalı rakibi Jockson Osei Bonsu yener ise hem Avrupa şampiyonluğu unvanını kazanmış olacak hem de Kıtalararası Orta Sıklet Şampiyonluğu unvanını koruyacak, ayrıca ABD’li Dünya Şampiyonu Andre Berto ile final maçına çıkma şansını elde edecek.

Selçuk Aydın ve rakibi Bonsu yarın Çırağan Sarayı’nda, saat 13.00’de ortak bir basın toplantısı düzenleyecekler.

Selçuk Aydın - Jockson Osei Bonsu unvan karşılaşması saat 19.30, İstanbul’da BJK Akatlar Cola Turka Arena’da yapılacak.

Haberin Devamı

KESİN KAZANACAĞIM

Benim için böylesi maçlar yemek içmek gibidir. Heyecanlı değilim. Kazanacağımı biliyorum. Türkiye’nin desteği benim için önemli. İki kemere birden sahip olarak bir ilki gerçekleştireceğim. Rakibimle konuşmak maçtan önce hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum: çünkü boksta dostluk olmaz. Biz maçtan sonra misafirperverliğimizi gösterir, kendisini İstanbul’da gezdiririz. Ama maçtan önce asla konuşmam.

18 MAÇTA 14 KNOCKOUT'UM VAR

“Dana önce Almanya’da yaptığım 18 maçın 14’ünü knockoutla kazandım. Cumartesi akşamı knockout yaparmıyım bilemiyorum, ama önemli olan kazanmak, sayıyla da olsa kazanacağım.

Ben Trabzonluyum, dolayısıyla kanı tez bir insanım, hareketli ve hırslıyım. Bu özelliğim boks hayatımda başarılı olmamı sağladı.  Trabzon’un T’si Türkiye’nin T’sidir. Ben tüm Türkiye’ye temsil ediyorum. Bir kaç maç sonrası gurbetçiler bana Trabzonspor bayrağı verdi diye eleştirildim, ama ben her şeyden Türküm, Türkiye’yi temsil ediyorum.

EKOL OLACAĞIM

Akatlar’da büyük bir taraftar desteği bulacağımı biliyorum. Boksta taraftar çok önemlidir. Öyle anlar oluyor ki yumruk atacak haliniz kalmıyor, ama seyircinin teşvikiyle biranda hamlenizi yapıyorsunuz. Cumartesi akşamı taraftarın böyle bir etkide bulunacağını umut ediyorum.

Haberin Devamı

Bana küçük Mike Tayson diyorlardı, ama ben küçük olmayı kabul etmiyorum. Üstelik ben bir başkasının arkasından neden gideyim. Kendi stilim var. Ben de bir ekol olacağım.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!