Yaşlanmaktan korkmamanız için 5 neden

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

 MEVA Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi katkılarıyla

Öncelikle şunu hiç unutmayın, yaşlanmak büyük bir şans! Çünkü, ancak yeterince yaşarsanız yaşlanabilirsiniz. Bu dönemi daha mutlu, sağlıklı ve yaşamın içinde geçirmenizin de yolları var. Ama önce yaşlanmaktan korkmamanız için farkında olmanız gereken şeyler...

 Sonunda rahatsınız

Artık gençliğin bir yığın sorunlarıyla uğraşmak zorunda değilsiniz:) Güvenli ve rahat bir hayatınız var. Bunun keyfini çıkarmaya bakın.

Paylaşılacak bir yığın deneyim

Ailenin büyüğü olduğunuz için size danışanların sayısı gittikçe artar. Bilgilerinizi, deneyimlerinizi paylaşmaktan daha güzeli var mı? Sevdiklerinize faydalı olduğunuzu hissetmenin keyfi de bonusu:)

Kendinize ayıracağınız zamanlar

 Gönlünüzce gezebilir, dilediğiniz kadar kendinize vakit ayırabilirsiniz. Birçok hayalinize ulaştığınız bu noktada, hayatınızda bambaşka hedeflere yer açmaya başlarsınız. 

Kendinizle barışmanın güzelliği

 Yaşınız ilerledikçe kendinizi çok daha iyi tanımaya başlarsınız. Hayattan ne beklediğinizi, kim olduğunuzu, nelerden hoşlanmadığınızı, hangi ortamlardan kaçmanız gerektiğini çok iyi bilirsiniz:) 

Ve kendinizi sevmenin keyfi

Kim olduğunuzla barıştığınızda kendinizi her şeyinizle sevmeye başlarsınız. Kusurlarınızı, çizgilerinizi, içinde olduğunuz vücudu... Her çizginin derinliğinde bir zorluğun aşıldığını bilmenin mutluluğunu tadarsınız.

Değer verilen ve değer gören, her yaş özeldir. Yaşlanma ile ilgili bütün kuralları bozuyoruz! 

Yaşlanma her insanın istemediği bir dönem olsa da, artık bu dönemi sosyal ve güvenli bir şekilde geçirebilirsiniz. MEVA'nın Avrupa standartlarındaki merkezi, sunduğu konforlu ve kaliteli hizmetle birleşince sizin için A Plus bir yaşam ortaya çıkıyor. Sağlığınızın gerektirdiği yemek ve diyet seçenekleri, tek kişilik özel eşyalarınızı koyabileceğiniz oda yapısı, kişisel bakım, hobi ve sosyal faaliyetler, psikolojik ve manevi destek birimleri... MEVA hizmet içi eğitimler, katıldığı kongre ve sempozyumlarla, uluslararası deneyimlerini birleştirerek, bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinde sizlere yüksek kalite standartı sunmak için burada!