Tarzıyla öne çıkan erkekler için sonbahar/kış modası ipuçları

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla...

Keyifli bir tatil geçirdiniz. Bronzlaştınız. Yazı güzel anılarla kapattınız. Şimdi şehir temposuna yeniden alışma ve sonbahar için hazırlanma zamanı. Başlayacak projeler, çıkılacak seyahatler ve yapılacak toplantılar için gardırobunuzu yenilemek ve yeni sezonu tüm şıklığınızla karşılamak için 2017-2018 Sonbahar/Kış sezonunda sizleri nelerin beklediğini biliyor musunuz? İşte yeni sezona yön verecek 5 erkek giyim trendi…

Tamamen Camel

Bu sezon başta Camel bir palto edinmek üzere hemen her parçanızı camel renk kullanmaya başlayabilirsiniz. Önceki sezonlarda sadece dış giyimde etkisini sürdüren camel, 2017-2018 Sonbahar/Kış sezonunda tüm parçalara gözünü dikiyor. Size de tonları ve dokuları birbirine karıştırarak tepeden tırnağa camel renkte giyinmek farz oluyor. Eğer tüm kombininizi tek bir renk etrafında şekillendirmek istemiyorsanız Camel’a en çok yakışan renklerin lacivert ve kahverengi olduğunu ekleyelim.

3 parça takım elbise

Öncelikle, nedir bu 3 parça takım elbise? Ceket, yelek ve pantolondan oluşan takım elbise. Nasıl olduğunu biliyorsunuz; klasik görünüm için yeleğinizi takım elbisenizin içine yediriyorsunuz veya daha çarpıcı bir görünüm için yeleğinizi farklı bir renk veya desenden seçiyorsunuz. 3 parça takım elbise giyerken bilmeniz gereken bazı temel kurallar var; ceketinizin son düğmesini açık bırakın, gömleğinizin tüm düğmelerini ilikleyin, ceketinizin ve pantolonunuzun vücudunuza iyi oturduğundan emin olun, gömlek manşetlerinin elinize kadar dökülmesine izin vermeyin, kemerinizle ayakkabınız takım olsun, yeleğinizin pantolon kemerinde bittiğinden emin olun.

Bordo, Haki ve Gri

Kendinizi en çok lacivert veya gri tonları içinde şık hissediyorsanız size iyi bir trend haberimiz var; bu sezon koleksiyonlarda bolca bordo, haki ve gri gibi içinde kendinizi güvenli hissedeceğiniz koyu tonlar hakim. Kombininizi yaparken bu parçalar arasında renk geçişleri kullanarak tarzınızın sınırlarıdan çıkmadan uyumlu ve kendinden emin, dingin bir görünüm elde edebilirsiniz.

Balıkçı Yaka

İddia ediyoruz; boynunuz en iyi soğuk sezonu geçirecek. Zira balıkçı yakaları daha önce hiç bu kadar çok çeşitte görmemiş olabilirsiniz. Her renkte, her dokuda, incelikte ve stilde karşımıza çıkan balıkçı yaka hakkında size birkaç ipucu verelim… Takım elbiselerinizin içine camel veya gri ince trikodan balıkçı yakanızı, hafta sonları ise rahat pantolonunuzun üzerine kalın dokuma balıkçı yakanızı giyebilirsiniz.

Hatemoğlu 2017-2018 Sonbahar/Kış koleksiyonu grileşen şehrin sert hava koşullarına karşı koymak isteyen erkekleri bekliyor!

Şehrin nabzını en iyi şekilde tutarak farklı stiller için her daim şık ve fonksiyonel çözümler üreten Hatemoğlu, 2017-2018 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile tarzıyla öne çıkan erkeklerin gardırobuna girmeye hazır! Keşfetmek için tıklayın!