• Hürriyet Twitter
R

Şehrin karmaşasından sıkılanlara hayat kurtaran 5 öneri!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Pek çoğumuz şehir hayatının karmaşasından ve bu karmaşanın üzerimizde bıraktığı yorgunluktan şikayetçiyiz. Buna rağmen alıp başımızı gitmiyorsak mutlaka bir sebebi vardır… İşte bu sebeplerin başında “konfor” geliyor… Karmaşası da dahil olmak üzere şehri oluşturan her şey aslında bizi şehre bağlıyor. Konforu hissettiğimiz her şey de şehri yaşanabilir kılıyor. CNBC-e Business ve Forbes’in yaptığı araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir kenti olan İzmir’de, sizi şehrin negatifinden, stresinden ve karmaşasından kurtarıp konfora doğru götüren yolu sizin için mercek altına aldık…

Doğru lokasyonu seçin!

Eğer konforu şehrin merkezinde ama şehrin karmaşasından uzak bir lokasyonda yakalamışsanız, gerçek bir ayrıcalığa sahipsiniz demektir. Bunun yanında taksi, metro, otobüs gibi toplu ulaşım araçlarına ve eğitim, kamu ve sağlık gibi önemli kurum ve kuruluşlarına yakın bir yerleşim, şehir hayatı içinde sizi daima rahat ettirecek ayrıcalıklardır.

Kompleks bir yapı tercih edin!

İçerisinde daire, ofis, rezidans, çarşı, spor salonu, alışveriş merkezi gibi çeşitli alanlar barındıran yapılar zamandan tasarruf etmenizi sağlarken bir yandan da hayatınıza her alanda çeşitlilik katar.

Gün içinde nefes alabileceğiniz alanlar olsun!

Yaşam alanınızda size hitap edecek ve sosyal yaşamınızı hareketlendirecek farklı tarzda çok sayıda sosyal mekanların varlığı, size gerçek konforu ve lüksü hissettirirken, boş zamanlarınızı çok daha kaliteli bir şekilde değerlendirmenize olanak sağlar.

Yaşam alanınızın ayrıcalıkları motivasyonunuzu yükseltsin!

Hepimizin bildiği gibi düzenli spor yapmak yaşam kalitesiyle birlikte performansı artırırken ömrü de uzatıyor. Bu yüzden yaşadığınız yerde spor yapmak için alanların bulunması sizin için büyük bir artı.

Evinizi ve iş yerinizi doğru yerde seçin!

Mahall Bomonti İzmir; yaşam tarzınıza göre farklı daire seçenekleri ve teknolojik donanımlı modern ofisleriyle İzmir Körfezi manzarasıyla, ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

457 Adet Konut ve 579 adet ofisten oluşan Mahall Bomonti İzmir keyifli vakit geçirebileceğiniz sosyal alanları, mağaza ve restoranlarıyla size stresten uzak bir yaşam vadediyor.

Şimdi size son bir püf noktası verelim, Mahall Bomonti İzmir’e gelin bütün bu ayrıcalıklara %10 indirim, %10 peşinat 0.98 faiz oranı ile sahip olun.
Peşin Alımlarda %20 İndirim fırsatını kaçırmayın.

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!