Üniversitenizi seçerken dikkate almanız gereken 5 özellik

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Piri Reis Üniversitesi katkılarıyla

Üniversite tercihi sadece öğrencilerin gelecekteki mesleklerine değil aynı zamanda gelecekte nasıl kişiler olacaklarına da etki eder. Akademik başarı, uzman bir kadrodan alınacak eğitim, mesleki deneyimin yanında sosyal ve kişisel gelişim, vizyon kazanma ve hayatı planlama anlamında da bir üniversite öğrencinin geleceğini şekillendirir. Geleceğe emin adımlarla yürünmesini sağlayan bir üniversite neler yapar?

Deneyim kazandırır

Yurt içi ve yurt dışı staj olanakları ile Erasmus öğrenci değişim programlarından etkin olarak yararlanma imkânı vererek hem öğrencilerin deneyim kazanmasını sağlar hem de öğrenilen bilginin pratik edilmesine zemin hazırlar.

Gelişime olanak sağlar

Öğrencinin sürekli kendini geliştirmesine fırsat veren eğitim sistemi, öğrencinin kariyeri boyunca ilerlemesine ve yeni teknolojilere adapte olmasını kolaylaştırır. Yenilikleri kolayca benimseyen ve değişimlere açık, vizyoner bir bakış açısı kazandırır.

Sosyal imkanlar sunar

Kampüsü eğitim dışında kalan zamanda tüm öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sunan birer yaşam alanı gibidir. Farklı dallarda faaliyetler yapılabilecek spor alanları, keyifli vakit geçirilebilecek kafe ve dinlenme alanları, öğrenci kulüpleri ve her türlü etkinliğin düzenlenebileceği konferans salonları bulunur.

Akademik kadrosu başarıya taşır

Eğitmenler öğrencileri ile sadece bilgiyi değil hayat tecrübelerini de paylaşır. Eğitimci ile öğrenci arasında üniversite kampüsünde başlayan ilişki, hayat boyu devam eder. Okul dışındaki pratik hayatı, sektörlerle ilgili tecrübeleri paylaşan eğitmenler öğrencileri geleceğe hazırlar.

Öğretim programları öğrenci odaklıdır

Eğitiminde “öğrenci odaklı” ve “proje temelli” olarak hazırlanmış öğrenim programlarını kullanır ve küresel rekabet ortamında uluslararası düzeyde çalışabilecek meslek ve iletişim becerilerine sahip, yaratıcı, kendini sürekli olarak geliştirmeyi öğrenmiş, araştırma yeteneklerini geliştirmiş, takım çalışması yapabilen insanlar yetiştirir.

Gelecek Piri Reis Üniversitesi’nde!

İyi bir eğitim ve doğru bir kariyer planlamasıyla başarılarla dolu bir gelecek için Piri Reis Üniversitesi’ni daha yakından inceleyin. Sadece denizcilik alanında değil, tüm fakültelerindeki deneyimli akademik kadrosu ve öğrencilerine sunduğu özel olanaklarla geleceğinizi Piri Reis Üniversitesi’nde keşfedin!

Detaylı bilgi için hemen tıklayın!