Kurutma makinesinin hayatımıza getirdiği

6 kolaylık

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

 beko katkılarıyla...

Rüzgarda uçuşup alt komşunun balkonuna düşen çorap teki, mis gibi kokarken dışarıda kurutunca is gibi kokan gömleğiniz, evin bir odasını sadece kurumak için ele geçiren çamaşırlar… Çamaşır yıkamak artık çok kolayken, kurutmak için neden bu zahmeti çekiyoruz ki? Bir kurutma makinesi ile hayatınızda neler değişecek 6 maddede görelim…

Zamanınız size kalır

Bir kurutma makineniz varsa, çamaşırlarınızı kurutmak için uzun sürelere ihtiyacınız yok demektir. Birkaç saat içinde hem çamaşırlarınızı yıkayıp hem de kurutabilirsiniz. Çamaşır asma ve toplama derdi de artık mazide kalır. Böylece sevdiklerinize ve kendinize daha fazla zaman ayırırsınız. 

Tek yıkamada maksimum hijyen sağlar

Yıkadığınız çamaşırlarınız dış mekanlarda kuruduğunda; is, toz, kötü koku ve polenlere maruz kalarak tekrar kirlenirler. Çamaşırlarınızın hijyenik koşullarda, yıpranmadan kurumasını sağlayan tek şey ise bir kurutma makinesi. 

Dağınıklığa son verir

Kapı üzerlerine asılmış çarşaflar, kalorifer peteklerine serilmiş çoraplar, kirli sepetinden taşan pantolonlar... Kurutma makinesi sizi ev içinde yaşanan bu dağınıklıktan ve rahatsız edici görüntülerden kurtarır. Evinizin o çok sevdiğiniz derli toplu ve düzenli hali bozulmamış olur. 

Hem pratik hem ekonomiktir

 Kurutma makineleri, çamaşırların kolayca kurumasının yanı sıra çok daha yumuşak olmasını ve kırışmadan makineden çıkmasını sağlar. Kırışmadan kurutulmuş olan giysiler daha kolay ütülenir. Böylece hem zaman, hem de enerjiden tasarruf etmiş olursunuz. 

Havanız hep güzel olur

Yağmur başladığında balkona koşup çamaşırlarına sarılanlar ya da bu kadar şanslı olmayıp çamaşırları yağmurda ıslanmaya mecbur kalanlar… Neyse ki kurutma makinesi ile tüm bu dramatik sahneler geride, yağmur yağdığında kahvenizi alıp keyif yapmak ise size kaldı. 

Sağlıklıdır

Evin içinde kurutulan çamaşırlar, ortamın nem miktarını artırarak solunum yolu hastalıklarına neden olabilir. Ayrıca evi saran deterjan kokusu da sağlığınız için tehlikelidir. Sağlığınız için tek ideal kurutma yöntemi, bir kurutma makinesi…

Beko kurutma makineleri ile evini çamaşırlara kaptırmak istemeyenlerin yanındayız!

 Beko kurutma makinelerindeki koku kapsülü, buhar programı ve yorganlarınızı bile kolayca kurutabileceğiniz modeller ile artık hayatınız çok daha kolay! Sana en uygun olanı seç, hayatı daha kolay yaşa!

Advertisement