KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıracak 5 online çözüm!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla...

Artık dijital ve mobil bir dünyada yaşıyoruz. Tüm ihtiyaçlarımızı internet üzerinden karşılıyor, pek çok işimizi oturduğumuz yerden gerçekleştirebiliyoruz. Hayatımızın her alanını saran ve gündelik yaşamı kolaylaştıran online ve mobil hizmetler herkesin olduğu gibi KOBİ’lerin dünyasına da büyük yenilikler getiriyor. İşte, KOBİ’lerin zaman kaybetmeden sadece işlerine odaklanabilmelerini sağlayacak, internet ve mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirebilecekleri 5 online ve mobil çözüm önerisi…

Kendi web sitenizi kurun

Yapılan tüm araştırmaların sonuçları aynı kapıya çıkıyor: Dünya artık dijitalde! Bu nedenle, işi online olmasa bile her KOBİ’nin online bir sayfaya ihtiyacı var. Bir web sitesi kurmak ve dijital bir kartvizit sahibi olmak ise eskiye nazaran çok daha kolay. Artık oturduğunuz yerden kendi web sitenizi oluşturmanız hızlı, pratik ve hazır paket programlar sayesinde sadece birkaç dakikanızı alıyor. Web sitenizi oluşturduğunuz andan itibaren sahip olacağınız dijital kimlik sayesinde markanızın bilinirliğini ve erişimini arttırmak çok daha kolay olacak.

Bulut tabanlı uygulamalar kullanın

Mobil bankacılık, yalnızca bireyler için değil, gelişen teknolojiyle birlikte KOBİ’ler için de kritik bir noktaya geldi. Bunun bir sonucu olarak, KOBİ’lerin ihtiyaçlarına yönelik, verimliliklerini artıracak dijital uygulamalar da devreye girmiş durumda. Örneğin, KOBİ’lerin ön muhasebelerini tutabilecekleri ve fatura kesebilecekleri, uzmanlık gerektirmeyen, bulut tabanlı ön muhasebe programları hayatı oldukça kolaylaştıran dijital bir yenilik. Tedarikçilerinize ya da diğer kişilere yapacağınız ödemeleri bu programlar üzerinden hızlıca yapabilirsiniz. Hizmet ve mal alım faturalarınızı kolayca ödeyebilirsiniz. Tek tıkla müşterinize e-faturanızı gönderebilir, muhasebecinizle aynı ekran üzerinden çalışabilir ve işinizi kolaylaştıracak pek çok şeyi bulut tabanlı muhasebe programları ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu programlar ile bankanızdaki hesap hareketleriniz otomatik olarak muhasebeleşir. Siz de kazandığınız zaman sayesinde sadece işinize odaklanabilirsiniz.

PLA reklamları ile daha fazla tüketiciye ulaşın

KOBİ ‘ler için düşük bütçelerle ticari varlığı oluşturmak ve yönetmek artık çok daha basit ve ekonomik. İşinizi büyütmenin bir adımı da dijital pazarlama… Yapılan son araştırmalar PLA (Ürün Listeleme Reklamları) tıklamalarının arttığını gösteriyor. Google aramasına istediğiniz bir ürünü yazdığınızda ürün görseline, fiyatına ve ilgili sitelere doğrudan ulaşabiliyorsunuz. PLA reklamları özellikle e-ticaret içerisinde yer alan KOBİ’ler için kullanılacak en verimli reklam modellerinden bir tanesi. Oturduğunuz yerden düşük bir maliyetle, ürün listeleme reklamlarını kullanarak satışlarınızı ve sitenizin trafiğini arttırmanız mümkün.

Her şeyi tek bir platformda birleştirin!

Online platformlar üzerinden bireysel bankacılık işlemlerinizi ve şirketinizle ilgili bütün işlemleri tek bir yerden yönetebilme avantajı da bu çözümlerden bir tanesi. Böylece, hem şirket hem de bireysel bankacılık işlemlerinizi tek bir hesap üzerinden gerçekleştirebilmeniz mümkün. Bu sayede, gelir-gider takibinizi hızlı ve kolaylıkla yapabilir, bankacılık işlemlerinizi, ödemelerinizi kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bireysel hesaplarınız ve şirket hesabınızı "tek kullanıcılı ve tam yetkili" bir platformdan, yetki kısıtlaması olmaksızın aynı anda gerçekleştirebilirsiniz.

İnternetten POS başvurusu yapın

İşletmenize en uygun POS cihazına yerinizden kalkmadan sahip olmanız mümkün! Şahıs firmasıysanız, Akbanklı olun ya da olmayın yapmanız gereken tek şey, akbank.com’a girip başvuruda bulunmak! Bunun için bankada hesabınızın olmasına da gerek yok. Başvurunuzu şubeye gitmeye gerek kalmadan hemen akbank.com üzerinden yapıp, kolayca Akbank üye işyeri olabilirsiniz. POS cihazınız da en hızlı yoldan adresinize teslim edilir.

Türkiye’de bir ilk olan online pos başvurusu ile sahip olacağınız avantajlar;
• Şubeye gitmeye gerek kalmadan 7/24 başvuru imkanı
• Adresinize teslim, hızlı ve kolay başvuru süreci
• EkoPOS tarifeleri ile aylık sabit bir ücret karşılığında, komisyonsuz POS
• Paranız ertesi gün hesabınızda!

Size en uygun pos cihazını ve paketini öğrenmek ve hemen başvurmak için burayı tıklayın!