Ev almak için neden Göztepe tercih ediliyor? 

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

İstanbul'dan çeşitli şartlarla bunalanlar kendilerine yeni bir çözüm yolu aramaya başladı. Maddi bir bağlantısı olmayanlar bu karmaşık megakentten kaçarak kendilerini kurtarıyor. Ancak işi gereği İstanbul'dan ayrılamayanlar ise kendince şartlarını iyileştirmeye çalışıyor. Bunu yaparken de tüm seçenekleri gözden geçirerek kendisine en uygun yeri veya bölgeyi seçmeye çalışıyor. Yeni yaşam alanı seçiminde son dönemde Göztepe, en çok tercih edilen bölge olarak göze çarpıyor. Peki, Göztepe'yi bu kadar tercih sebebi yapan şeyler neler?

Her şeyiyle baştan yapılıyor

İstanbul'un en kapsamlı kentsel dönüşümüne uğrayan semti Göztepe'de tarihi bir yenilenme hareketi yürütülüyor. Çarpık kentleşmenin getirdiği bütün sorunlar ortadan kaldırılırken her şey en baştan planlanarak yapılıyor. İstanbul'un tüm karmaşasına meydan okuyan planlaması ve sunduğu birçok olanakla Göztepe, yeni bir hayata başlamak isteyenlerin göz bebeği haline geliyor.

Hayatın tam merkezinde konumlanıyor

Göztepe'de yatırım yapacaklar, Anadolu Yakası’nda olup Avrupa'ya sadece 10 dakika mesafede olmanın vermiş olduğu rahatlığı yaşayacak ve hayatın tam anlamıyla merkezinde yer alacak. Yatırımcılar merkezi noktada olmanın en önemli avantajını ise gün geçtikçe daha iyi anlayacak. Çünkü dönüşüm tamamlandığında bölge Anadolu Yakası'nın en hızlı değer kazanan bölgesi haline gelecek. Bu da yatırımınızın kısa sürede değerini katlaması anlamına geliyor.

Toplu taşımanın can damarında

İstanbul'un en büyük sıkıntılarından birisi olan ulaşım konusunda da büyük avantaja sahip olan Göztepe, ulaşımın can damarı haline gelmiş olan metrobüs hattına oldukça yakın mesafede. Kadıköy metrosuna da komşu olan Göztepe'den Avrupa Yakası'na marmaray ile 10 dakikada ulaşabileceksiniz. Ayrıca E-5 ve D-100 karayoluna da sadece 5 dakika mesafede olacaksınız. Kısacası İstanbul'un insanı sinir krizine sokan trafiğinden kurtulup trafikte harcadığınız zamanı sevdiklerinizle paylaşacaksınız.

Birkaç dakikada denize ulaşacaksınız

Dünyaca ünlü boğaza sahip olan İstanbul’da yaşayıp da denizi görememek, denizin rahatlatıcı özelliğini yaşayamamak büyük bir talihsizlik... Ancak Göztepe’de yatırım yapanlar birkaç dakika mesafede bulunan Kalamış sahiline giderek hafta sonu, hayatlarına keyif katacak. İstanbul’un en dinlendirici sahilinde eşsiz manzarayı seyrederken günlük hayatın stresinden kurtulacak.

Alışveriş için harcanan zamana son!

 İstanbul'da alışveriş yapmak için evinizden çıktığınız andan itibaren trafik çilesi kendisini gösteriyor. Bu trafik de size kaybedilen zaman ve ekstra yorgunluk olarak geri dönüyor. Ancak Göztepe’de bu konuyu da dert etmenize gerek kalmayacak. Çünkü dünyanın en büyük markaları, alışveriş merkezleri ve eğlence mekanları ayağınıza gelecek.

Göztepe tüm bu özellikleriyle İstanbul'un yeni gözdesi olurken, Muhteşem Yeni Yıl Konutları da Göztepe'nin gözdesi oluyor. 

Detaylar burada…

Türk hamamı, havuz, otopark, fitness merkezi, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, SPA gibi olanaklarıyla Muhteşem Yeni Yıl Konutları ayrıcalıklı yaşam için sizleri bekliyor. Sektörün öncü şirketi Ceylan İnşaat tarafından Göztepe'nin en özel projesi olarak hayata geçirilen Muhteşem Yeni Yıl Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilmiş daire seçenekleriyle single yaşam, çekirdek aile ve geniş ailelere hitap ediyor. Bağdat Caddesi, Kalamış Marina ve Moda'ya komşu olan projede eşsiz adalar manzarasının tadını çıkaracaksınız.

İstanbul'un merkezinde krallara layık bir hayat istiyorsanız Muhteşem Yeni Yıl Konutları size bu hayatı vaadediyor.