İstanbul’da mükemmel bir hayat için

5 kilit kelime

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla

Dünyanın en güzel şehrinde yaşıyoruz ama bir yandan da dünyada yaşaması en zor şehirlerden biri burası... Eğer standartlarını belirlemezsen, isteklerinin farkında olmazsan, ne istediğini ve seni neyin mutlu edeceğini bilmezsen bu şehirde savrulup gidersin. Dikkat etmen gereken 5 kelime var aslında; onları yaşam alanında her zaman yanında tutman gerek. İstanbul çok güzel bir cümleyse, 5 kilit kelimesi de işte bunlar...

Tasarım

Yaşamınıza değer katacak her ayrıntı önemli ama sizi her zaman öne çıkaracak ve değerinizi yüksek tutacak kelime hep aynı: Tasarım. Size özel, sıradan olmayan, herkesin konuştuğu, herkesin ödüllendirdiği orijinalliğin üzerine kurun hayatınızı. Çünkü iyi tasarım, iyi mimari her daim kazanır.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Lokasyon

İsterseniz şehrin en güzel evinde oturun, o eve 2 saatte ulaşamadıktan sonra bir anlamı var mı? İstanbul’da yaşıyorsanız şehrin can damarlarına yakın olmalısınız. İstediğinizde şehrin tadını çıkarabilmeli, istediğinizde deniz kenarında yaşamanın ayrıcalığını yaşayabilmeli, arzu ettiğinizde de şehrin en önemli ana yollarına bağlanıp dakikalar içinde şehirden kaçabilmelisiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Mahalle

Çok zor annelerimizin babalarımızın anlattığı semt hayatına, mahalle ortamına geri dönebilmek… Ama bir İstanbulluyu İstanbullu yapan ve İstanbul’u dünyanın bütün metropollerinden ayıran yegane kelime de bu: Mahalle yaşamı. Ne yaparsanız yapın, mutlaka yaşadığınız alanın o sıcaklığı koruyor olmasına dikkat edin.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Marina

Bir İstanbul sakininin başına gelebilecek en güzel şey evinin önünde bir marina olması belki de... İstediği anda denize açılabileceği, anında deniz kenarına gidip günün yorgunluğunu atabileceği, kendini gerçekten özel ve eşsiz hissedeceği bir marina...

Detaylı bilgi için tıklayınız

Akıllı

Attığın her adım, geleceğin için aldığın her karar 'akıllı' olmak durumunda İstanbul'da yaşıyorsan... Hem yaşam kaliteni yükseltecek hem de bundan 10 yıl sonrasını düşünerek alınacak kararlar olmalı bunlar. 

Detaylı bilgi için tıklayınız

İstanbul’da mükemmel hayatın bütün kelimeleri burada sıralanıyor:

BÜYÜKYALI

Marmara Denizi kıyısındaki Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen Büyükyalı, İstanbul’un boğaz hattını uzatarak, yeni bir deniz semti kuruyor. Büyükyalı, İstanbul’un kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada, Tarihi Yarımada’nın yanı başında yer alıyor. 111 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Büyükyalı, “insan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alarak, sakinlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor.

Detaylar burada!