İstanbul'da ev almadan önce dikkat etmeniz gereken 4 kural

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla

Hayatınızın dönüm noktasındasınız. Doğru eve karar vermek, o ev için yıllar sürecek bir yatırım planı yapmak; hayatınızda en ince eleyip sık dokumanız gereken anlardan biri... Peki, sizi zorlamayacak, seneler geçtikçe değerlenecek ve bir an önce faydasını görmeye başlayacağınız en akıllıca yatırım için hangi kurallara dikkat etmelisiniz?

Zamanı durduran avantajları yakalamaya çalışın

Taksitlerinizi ne kadar geç ödemeye başlarsanız o zamana kadar o kadar birikim yapma ve kendinizi maddi olarak güvenceye alma fırsatı elde edersiniz. Dolayısıyla şimdi almaya karar verdiğiniz evin ödemelerini ne zaman başlayacağına çok dikkat etmelisiniz.

Evinizin biteceği tarihle ödemelerin başlayacağı tarih yakın olsun

Böylece hem orada oturarak kira derdinden kurtulabilirsiniz veya kiraya vererek taksitlerinizde rahatlama yaşayabilirsiniz. Böylece bütçenizi de zorlamamış olursunuz.

Sadece bugünü değil 5 sene sonrasını düşünün

İstanbul’un en büyük projeleri nereye yapılıyor, şehrin can damarları otoyollar nereden geçiyor; İstanbul’un merkezine hemen ulaşmak bundan 5 sene sonra en kolay nerelerden olacak. Doğru yatırım için öncelikle bunlara dikkat etmelisiniz.

Yeşil alan nerede fazlaysa oraya yatırım yapın

Hem yatırım yaptığınız projenin hem de o projenin olduğu bölgenin yeşil oranına bakmayı unutmayın. Şu sıralar İstanbul’da en değerli alanların yeşil alanlar olduğu gerçeğini gözden kaçırmayın.

'Şimdi Al, Ocak 2019'da Öde' avantajı ve Emlak Konut GYO güvencesi ile  Nidapark Kayaşehir’de sizin için zaman durdu. Kampanya kapsamında; daire sahibi olmak isteyenler KDV dahil satış fiyatının %5'i peşin, %15'i satış tarihinden itibaren 12. ayda ara ödemeler şeklinde yapabilecek, kalan %80'lik kısmı için ise banka kredisi kullanabilecek. Kredi taksit ödemeleri Ocak 2019'da başlayacak kampanya, ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştirmelerinde de büyük avantaj sağlayacak. Detaylar burada!