İstanbul'da ayrıcalıklı bir hayatın 4 şifresi

Görkemli tarihi ve tüm ihtişamıyla ayaklarımızın altındaki şehir, İstanbul... Bu şehrin yaşamaya ne zaman başlayacaksınız? Trafikten ve kalabalıktan kaçıp bu şehre yakışır ihtişamlı bir hayat kurmanın şifrelerini açıklıyoruz.

Denize yakın değil, denizle iç içe

Öyle bir eviniz olsun ki her camı maviliğe açılsın. Arada bir değil, pencerenize her yaklaştığınızda denizi, yakamozları, yunusları seyredebilin. İstanbul'da mükemmel bir hayat sürenler, birkaç adımda denize ulaşabilenlerdir. İstanbul trafiğinde zaman kaybetmeden, dilediğiniz yere deniz yoluyla ulaşım ise bu lüksün diğer bir güzelliği.

Ayrıcalıklı bir konum

Ulaşımın rahatlığına kavuştuğunuzda bu şehrin konforunu keşfedersiniz. Öyle bir konum bulun ki; trafiğe değil, hayata karışın.

Her adımda standartlar daha yükseğe

Her santimetrekaresinde zarafetin ve asaletin kusursuz detaylarıyla size ayrıcalığı hissettiren bir yaşam alanı hayal edin. Her anında “iyi ki buradayım” dediğiniz bir yer… İşte burası sizin eviniz olmalı!

Prestijli bir yaşam

Sanat ve spor bir adım ötenizde olsun. Kendinize ayıracağınız zamanlar için, zamanınızdan çalmayın. Dilediğinizde sosyalleşin. Zamansız keyifler yaşayacağınız bir yer seçin…

İstanbul’a bir de bu ihtişamlı pencereden bakın…

E-5 Karayolu’nun yanı başında, Sabiha Gökçen’e 15 dakika, Marmaray, Metro ve Deniz Otobüsü İskelesi’ne yalnızca birkaç dakika mesafede yer alan Moment İstanbul’da ulaşımın sunduğu rahatlığın tadını çıkarmaya hazırlıklı olun. Çünkü siz her şeye değersiniz!

MOMENT İSTANBUL’ da, sizi öncelikle özel lobi tasarımı ve mimarisi karşılayacak, sonra profesyonel bir resepsiyon hizmetiyle konforu tadacaksınız. seyir terastan cep sinemasına, Cross Action çocuk klubünden tiyatro salonuna kadar sayısız rezidans ayrıcalığının keyfini yaşarken dinlenme terasına çıktığınızda ise “İyi ki buradayım…” diyeceksiniz. Detaylı bilgi için tıklayın!