• Hürriyet Twitter
R

İstanbul’a yeni bir bakış! 5 farklı mod için 5 keşif noktası!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Her an kendini yenileyen, dinamik, yaşayan bir şehir İstanbul… Attığınız her adımda şehrin farklı bir özelliğini keşfetmek sizin elinizde… İş seyahatlerinde size kalan zamanı dolu dolu geçirmek, turistik gezilerinizde şehri daha yakından tanımak ya da günlük koşuşturmacadan bunaldığında küçük bir mola vermek isteyenler için İstanbul’un 5 keşif noktasını mercek altına aldık… Nerelere gitmeli, ne yemeli, nerede kalmalı… Hazırsanız keyifli bir İstanbul turuna başlayabiliriz!

ŞEHRİN KALBİNE SEYAHAT...

İstanbul’u daha yakından tanımanın yolu şehrin kalbine inmekten geçiyor… Taksim, Şişli, Nişantaşı gibi semtlerin enerjisi daha ilk adımda size de yansıyacak… Kalabalığın içine karışıp şehrin sokaklarının tadını çıkarın… Her damak zevkine uygun restoranlar, alışveriş keyfini dolu dolu yaşayabileceğiniz mağazalar, sanat galerileri, sinema ve tiyatrolar, eğlence mekanları ve çok daha fazlası caddeler, sokaklar boyunca kapılarını size açacak… ‘Yaşayan İstanbul’u yakından keşfetmenin yolu şehrin kalbine uğramaktan geçiyor…

Nerede kalmalı?

Hilton İstanbul Bosphorus

Şehrin kalbinde yer alan ve pitoresk bahçelerle çevrili olan Hilton Istanbul Bosphorus, bölgenin en özel ve en ikonik oteli konumunda… Eşsiz Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasına sahip özel odalara sahip olan Hilton Istanbul Bosphorus’da ayrıca, kapalı / açık yüzme havuzları, muhteşem ödüllü restoranlar, Türk hamamları, spa ve çocuklara özel tesisler gibi olanaklar bulunuyor. Şehrin en populer alışveriş ve turistik noktaları Nişantaşı ve Taksim’e yürüme mesafesinde olan otel, hem iş hem de eğlence için ideal!

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!

ŞEHRİN YAŞAYAN MAHALLESİ: BOMONTİ

Öyle bir mahalle düşünün ki; şehrin en modern muhitlerinden biri olacak. Tarihi Osmanlı’ya kadar uzanacak. Eski ve yeninin bir araya gelişi tamamen doğal koşullarda gerçekleşecek; eğreti durmayacak. Eskiler yeniye, yeniler eskiye yakışacak. İstanbul’un şu sıralar en popüler mahallelerinden biri olan Bomonti, yepyeni restoranlarıyla, kafeleriyle, barlarıyla, organik ve antika pazarıyla, şehrin en iyi pizzacıları, burgercileriyle ve en önemlisi de size kendini gerçekten İstanbul’da hissettiren esnafıyla şehre bambaşka bir hava katıyor…

Nerede kalmalı?

Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center

İstanbul’un iş, tarih ve eğlence merkezlerine oldukça yakın mesafede bulunan bu merkezi İstanbul oteli, etkileyici mimarisi ve harika manzarası ile misafirlerine iş veya tatil amaçlı konaklamalarında kusursuz bir deneyim sunuyor. Geniş yaşam alanları, yatak odaları ve oda içi sauna, mutfak, gym gibi ayrıcaklıkları sunan suitlerde benzersiz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca gevşemek ve kendinizi yenilenmiş hissetmek için 2017 World Luxury Spa Awards ödüllü SPA ayrıcalığından da faydalanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!

ŞEHRİN SAKİN YÜZÜ: ANADOLU YAKASI

İstanbul’u tam anlamıyla tanımak için yolunuzu bir şekilde Anadolu yakasına düşürmeniz gerekiyor… Avrupa yakasının hızlı ve dinamik atmosferi yerini daha sakin ve yavaş bir havaya bırakıyor. Kadıköy rıhtımından yukarı çıktığınızda Tarihi Kadıköy Çarşısı, tüm renkleriyle karşılıyor sizi… Bahariye Caddesi’nde sıra sıra mağazalarda alışveriş yapabilir, yorulduğunuzda Moda’da denize karşı bir keyif kahvesi içebilirsiniz. Anadolu Yakası deyince Bağdat Caddesi’nden bahsetmeden geçmek olmaz… 12 km uzunluğunda, Dünyanın en iyi alışveriş caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi, aynı zamanda birbirinden nezih café ve restoranlara da ev sahipliği yapıyor.

Nerede kalmalı?

Hilton İstanbul Kozyatağı

Dünya Seyahat Ödülleri'nde (World Travel Awards) "Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli" seçilen Hilton İstanbul Kozyatağı, İstanbul'un Asya yakasındaki iş ve finans merkezinde yer almaktadır. Otel alışveriş merkezlerine, canlı bir kültür merkezi olan Kadıköy semtine ve çok sayıda mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu Bağdat Caddesi'ne kısa bir sürüş mesafesindedir. Hilton Istanbul Kozyatağı, şehri keşfetmek için ideal bir üs!

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!

ŞEHRİN EN DOĞAL HALİ: BAKIRKÖY

İstanbul’a havayolu ile gelen ve Atatürk Havalimanı’na inenleri ilk karşılayan ilçedir Bakırköy… Havalimanına ev sahipliği yapması, Bakırköy’ün iş toplantıları, fuar ve organizasyonlar gibi pek çok alanda merkez bir ilçe olmasına katkı sağlamıştır. Bunun yanında, doğal plajları, uzun sahil şeridi, kıyı kahvehaneleri, balık restoranları, park ve bahçeleriyle İstanbul’a dair pek çok doğal güzelliği içinde barındırır…

Nerede kalmalı?

Hilton İstanbul Bakırköy

İstanbul Avrupa yakası Atatürk Havalimanı bölgesinde konumlanmış olan Hilton Istanbul Bakırköy alışveriş, eğlence ve iş merkezlerine yakın mesafede bulunmaktadır. İstanbul Tarihi Yarımadası ve havalimanı arasındaki sahil yolunda deniz manzaralı konumu ile hizmet veren bu şehir oteli 306 misafir odası, tam donanımlı 16 toplantı odası, muhteşem Balo Salonu ve eşsiz Spa merkezi ile bölgenin en şık otellerinden birisidir.

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!

ŞEHRİN FİNANS VE EĞLENCE MERKEZİ: MASLAK

İstanbul her adımınızda farklı bir yönünü keşfedebileceğiniz eşsiz bir şehir… Maslak ve Levent bölgesi, adeta şehrin enerjisinin toplandığı, yerli ve uluslararası yüzlerce iş ve finans merkezine ev sahipliği yapan, her an hareketli, hızlı ve günün her saati yaşam dinamiği taşıyan bir bölge… İş hayatı ve sosyal yaşam iç içe yaşanıyor… İş ve toplantı saatleri dışında kendinize ayırdığınız vakti çevredeki lüks eğlence mekanları ve restoranları keşfederek değerlendirebilir ya da otelinizde rahatlatıcı bir spa alarak günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Nerede kalmalı?

Hilton İstanbul Maslak

2018 yazında açılan Hilton İstanbul Maslak, İstanbul’un iş ve eğlence bölgesinin kalbinde benzersiz bir lüks standartı sunuyor. Metro istasyonunun yanında konumlanan bu şık otel, şehrin önemli iş ve finans merkezlerine yürüme mesafesinde yer alıyor. Özel restoran ve bar, spa, kapalı havuz, fitness merkezi ve geniş suit odalar gibi olanaklara sahip olan otelde ayrıca kendine ait jakuzisi, saunası ve hamamı olan iki adet VIP suit bulunuyor. Hilton İstanbul Maslak ‘ta hem otelin içinde hem de dışarıya adımınızı atar atmaz çevrenizde akıp giden enerjiyi hissedin.

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!