İnternet paketinizi bir öğünde yememeniz için yapmanız gereken 5 şey

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla...

Tarihin en hüzünlü anlarından biri; video yollayan bireye, "Kanka, internet paketim bitiyor. Sen anlat videoyu, ben hayal ederim" diyaloğunun geçtiği an olabilir. Ya da Whatsapp'tan atılan resimlerin yüklenemeyip dumanlı dumanlı göründüğü ve sizin şifreli kanal çözer gibi ekrana baktığınız o anlar... Peki, bir kota canavarı olmaktan nasıl kurtulursunuz?

 

Ne demişler; wi-fi nerede olursa olsun gidip alınız. Wi-Fi’ya bağlandığınızda güncellemelerinizi yapın, indirmeniz gereken uygulamaları indirin. Etinden sütünden yararlanabildiğiniz kadar yararlanın.

 Her Whatsapp grubuna dahil olmayın. Gereksiz konuşmalar hem bataryanıza hem internetinize zarar. Zaten birçoğunu kesin sessiz moda alacaksınız, onun için hiç gerek yok.

 Komik videoları arkadaşlarınıza göstermek yerine anlatın. Evet, belki anlatınca komik olmayacak ama siz zaten bu videoya yeterince gülmüştünüz.

 Çok merak ettiğiniz filmlerin ilk bir dakikasını ve son iki dakikasını izleyip özet geçin. Mevzular burada başlayıp çözülüyor zaten.

 Yurt dışına çıktığınızda ülkeye dönene kadar her şeyi içinize atın. Sosyal medya hesaplarınızı askıya alın, fotoğraf paylaşmayın. Sabrın sonu selamet. Gelince hepsini #tbt yaparsınız.

"Sene olmuş 2017, internetsiz hayat mı geçer?" diyorsanız, çok haklısınız. Siz en iyisi Türk Telekom’un gençlik dünyası Selfy’e katılın, bol bol internetinizi nasıl istiyorsanız öyle kullanın.

Selfy'nin Turuncu paketleriyle en uygun fiyata, en çok interneti kapın! Detaylı bilgi için tıklayın.