• Hürriyet Twitter
R

İlkbaharın büyük indirim cemresi evinize düşüyor!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

İlkbahar geldi çattı. Ağaçlar tomurcuk vermeye, kuşların cıvıltısı yükselmeye, doğa canlanmaya, gündüzler uzamaya başladı. İçimizi kıpır kıpır yapan bu havaların hakkını vermek için biz de %80'e varan indirimlerle donattığımız 7 kategoriyi sizler için bir araya getirdik.

Mutfaktaki yaratıcılığın sırrına indirimli erişim

Mutfakta tekdüzelikten sıkılan, yeni tatlar ve yeni formlar peşinde olanlar için mutfak gereçleri hem işlerini kolaylaştıran hem de yaratıcılıklarını körükleyen eşyalar olabilir. 

Mutfak gereçlerindeki indirimleri görmek için tıklayın!

Salonu salon yapan temel eşya: Mobilya

Hayatın her anından keyif almayı bilenlerdenseniz veya öyle olmaya çalışıyorsanız salon ve oturma odası konseptlerini dikkatlice incelemelisiniz. Hem kaliteli, hem şekli ve rengi ruhunuza ve evinize uygun, hem de fiyatı uygun eşyaların peşine düşmelisiniz.

Salon ve oturma odası eşyalarındaki indirimleri görmek için tıklayın!

Küçük dostlarınıza da ilkbahar gelsin

Size arkadaşlık eden ve hatta ailenizden biri sayılan küçük dostlarınıza da bir şeyler almak istiyorsanız şimdi tam vakti. Sevdikleri lezzetlerden bakım malzemelerine kadar birçok üründe büyük indirimler sizi bekliyor.

Pet Dünyası indirimlerini görmek için tıklayın!

Kendileri küçük marifetleri büyük: Küçük ev aletleri

İşiniz düştüğünde mutfağın bir köşesinde sizi sakince bekleyen ev aletlerinin değerini kullanan herkes bilir. Mutfakta size yardımcı olan, yapacaklarınızı hem daha hızlı, hem daha derli toplu, hem de istediğiniz gibi yapmanıza yardımcı olurlar.

Küçük ev aletlerindeki indirimleri görmek için tıklayın!

Her zaman ihtiyaç: Hesaplı ve kaliteli market ürünleri

Marketten aldığınız ve illa ki lazım olan, kullanmayı sevdiğiniz birçok ürün için fiyat araştırması yapmanız çok normal. Gıdadan ev bakım ve temizlik ürünlerine, kahvaltılıklardan kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürüne uygun fiyata sahip olmak için bu günleri kaçırmamalısınız.

Süpermarket ürünlerindeki indirimleri görmek için tıklayın!

Evde geçirdiğiniz zamanı verimli kılar: Ev tekstili

Tüm günü dışarıda geçirdikten sonra akşamları, geceleri ve hafta sonları evde olduğunuz her bir dakikanın verimini artırmayı düşünmelisiniz. Dokunduğunuz nevresim takımlarından banyo havlularına kadar size zevk veren seçimler yapmalısınız.

Ev tekstili ürünlerindeki indirimleri görmek için tıklayın!

İlkbahar havasını tamamlar: Bahçe mobilyaları

İlkbaharın güneşli günlerinin, tomurcuklanan ağaçların ve yeşeren bahçenin tadını çıkarırken konforunuzu en üst seviyeye çıkarmak için birkaç ufak dokunuş yapabilirsiniz.

Bahçe mobilyalarındaki indirimleri görmek için tıklayın!

Diğer kategorilerdeki indirimleri de görmek istiyor musunuz?

Cevabınız evet ise Trendyol'daki ev yaşam günleri kampanyası kapsamındaki birçok ürün, %80'e varan indirimlerle sizleri bekliyor. Yukarıdaki indirimlerden çok daha fazlasını incelemek istiyorsanız Trendyol'a bekleriz.

Daha fazla indirimli ürün ve kategori görmek için tıklayın!