• Hürriyet Twitter
R

İdrar kaçırmanın gerçekten bir

‘soruna’ dönüştüğü 4 an

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

İdrar kaçırma sorunu yaşı fark etmeksizin birçok kişiyi etkiliyor. Bu sorunu aşabilmek için belirli yollar olsa da; birçok kişi ne yapacağını ve ne şekilde davranacağını bilemiyor. İdrar kaçırmanın gerçekten bir ‘soruna’ dönüştüğü anları sizler için derledik.

ARKADAŞLARLA BULUŞULDUĞUNDA

Başkasının yanında idrar kaçırma kişiyi strese sokan bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle arkadaşlarla yapılan planlara idrar kaçırma sorunu yaşayan kişiler katılmak istemeyebiliyor. Bu durum kişinin sosyal hayatına da zarar veren bir sorun olarak karşımıza çıkıyor.

GECELEYİN TUVALETE KALKILDIĞINDA

İdrar kaçırma sorunu yaşayan kişilerin çoğunluğu gece yarısı bir vakitte tuvalete kalkma alışkanlıklığına sahip. İdrar kaçırma stresinden dolayı uyanan ve sürekli olarak idrar yapması gerektiğini düşünen kişilerin uykularının daimi olarak bölünmesi de sorunu büyüten cinsten bir özellik taşıyor.

DÜĞÜN, KONSER GİBİ ETKİNLİKLERDE

Topluluk içerisinde yapılan sosyal etkinlikler idrar kaçırma sorunu yaşayan kişiler için bazen bir işkenceye dönüşebiliyor. İdrar kaçırma sorununun tekrarlanacağını düşünen kişi, bu tarz etkinliklere katılma konusunda tereddüt yaşayabiliyor.

İŞTE YA DA OKULDAYKEN

Rutin hayat, belki de en sorunsuz geçmesi gereken süreçken; idrar kaçırma sorunu yaşayan kişiler için günlük hayat bile bazen oldukça zor olabiliyor. Sürekli endişe taşıyan kişi, iş ve okul gibi günlük hayatın parçası olan mekânlarda kendisini tetikte ve rahatsız hissedebiliyor.

TENA Lady mesane pedleri; ince tasarımları sayesinde çok güvenli, fakat kullanması daha rahat. Güvenilir koruma sunan yapısı ile değerli anlarınızın keyfini sonuna kadar çıkarabilmenizi sağlar.

 

Şimdi keşfedin!