Herkesi kendinize hayran bırakacak 5 güzellik sırrı!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

İyi bir cilt bakımı kusursuz ve pürüzsüz bir güzelliğin altın anahtarıdır. Ancak cilt bakımının biraz zahmetli olması, fazla zamanınızı alması, bakım esnasında yaşadığınız bir takım engeller, cildinizin ihtiyacı olan düzenli bakımı çoğu zaman ihmal etmenize neden oluyor. Eğer doğru ürünleri kullanırsanız cilt bakımı bir zahmet olmaktan çıkarak günün en keyifli anına dönüşebilir. Bunun yanında, çok daha kısa bir zamanda herkesi hayran bırakacak özgün bir stile kavuşabilirsiniz. İşte pürüzsüz bir cildin ve özgüvenin tadını çıkarmanız için en büyük yardımcınız olacak yeni nesil 5 cilt bakım ürünü…

5 Uygulama 1 Cihaz...

Braun’nun gelmiş geçmiş en hızlı ve en hassas ürünü olan Braun Silk-épil 9 Islak ve Kuru epilatör, 4 haftaya kadar kalıcı, estetik salonu pürüzsüzlüğündeki cilt için ağdanın alamadığı en kısa tüyleri bile alır. Yeni derin eksfoliasyon fırçasının takılmasıyla, sadece elle uygulanan fırçaya göre 6 kat daha etkili olan bir eksfoliasyon performansı ile kıl dönmesini azaltır. Hassas eksfoliasyon fırçası, cildinizi karşı konulmaz pürüzsüzlük ve ipeksi bir hisle, görünür biçimde yeniler. Tüy alma başlığı en hassas bölgelerdeki tüyleri dahi almak için harikadır.

Özellikleri / Faydaları

 * Geniş epilatör başlığı: 40 cımbıza sahip MicroGrip teknolojisi ile dört haftaya kadar süreyle mükemmel pürüzsüzlük için, kum tanesi kadar tüyü bile alır.
* Derin eksfoliasyon fırçası: Nazik, ancak etkili olan derin eksfoliasyon fırçasında, benzersiz üçgen şekle sahip yüksek performanslı kıllar bulunur.
* Hassas eksfoliasyon fırçası: Cildinizi karşı konulmaz pürüzsüzlük ve ipeksi bir his için nazikçe güzelleştirir. Dekolte bölgesi veya hassas ciltler için mükemmeldir.
* Derin masaj pedi: Standart vücut fırçasına göre daha derin masaj etkisi cildin görünümünü ve kan dolaşımını iyileştirir.

(Ürünü hemen satın almak için burayı tıklayın)

Tıraş deneyiminde altın standart.

En verimli ve rahat tıraş makinelerinden biri olan Braun Series 9, SyncroSonic™ teknolojisi ve Titanyum kaplı bir ortadan bıçaklı tüy alma makinesi ile pürüzsüz, cildinizi rahatsız etmeyen, performanstan da ödün vermeyen etkili ve rahat bir tıraş deneyimi sunuyor. Braun Series 9 tıraş makinelerinde beş özelleştirilmiş tıraş elemanı tek hamlede daha fazla kıl alarak, daha az sayıda hamle ile daha az cilt tahrişi sağlıyor.

Özellikleri / Faydaları

* Beş özel tıraş elemanı tek harekette daha fazla kıl yakalar.
* Bittiğinde şarjınızı yeniden doldurabilmenizi sağlayan ve nerede olursanız olun banyodaymışsınız hissi veren şarj standı içerir.
* Tamamen esneyebilen başlığı ve hareketli tıraş elemanlarına sahip olan 9 Serisi cildinize uyum gösterir ve başka herhangi bir tıraş makinesine kıyasla tek harekette daha fazla kıl alır.
* 9 Serisi ile makinenizi ıslak ve kuru şekilde, köpük veya jel ile kullanarak daha kaygan ve daha pürüzsüz bir cilt hissi elde edersiniz.

(Ürünü hemen satın almak için burayı tıklayın)

Güvenli ve etkili. Kalıcı sonuçlu bakım.

Cilde uyum sağlayan Braun Yeni Silk Expert IPL, tek IPL sayesinde kalıcı tüy giderme işlemi gerçekleştiriyor. 300 bin flaş ile kullanılan tasarım tüm vücut için işlem yapabiliyor. 15 yıla kadar kullanım vadeden ürün, vücudun farklı bölgelerindeki renk değişikliklerine göre ışık yoğunluğunu değiştiriyor. Cildi aralıksız tarayarak saniyede 80 kez uyaran Braun markalı cihaz SensoAdapt sensör ile en iyi sonucu garantiliyor. Cildin her alanını atlamadan taramak için kayma modunu devreye alan Braun Yeni Silk Expert IPL hızlı ve verimli olması ile beğeni kazanıyor. Cihaz 8 dakika içinde etkinlikten taviz vermeden bacaklar ve kollar gibi büyük kısımlara uygulama imkanı veriyor. Klinik olarak test edilen araç, profesyonel ışık teknolojisi sayesinde evde güvenli lazeri mümkün kılıyor.

Özellikleri / Faydaları

* Hızlı ve hassas uygulamalar: Kayma modu, bacaklar gibi daha büyük alanlarda hızlı ve etkili uygulama sonucu sağlar. Hassas mod ve cilt temas sensörü sayesinde üst dudak gibi daha küçük uygulama alanlarında hassas uygulama gerçekleştirilebilir.
* 3 mod: normal, nazik ve ekstra nazik. Nazik ve ekstra nazik ayarı; bakım aşaması, yeni başlayanlar veya duyarlı bölgeler için enerji düzeyini azaltır.
* 300.000 flaş:Vücudun tamamında 15 yıla kadar veya bacakların alt kısmı, koltuk altları ve üst dudak gibi daha küçük uygulama alanlarında 35 yıla kadar süreyle uygulama imkânı sağlar.
* Kesintisiz güç:Silk-expert IPL ürünü pil ya da şarjı gerekli kılmaz. Kesinti olmaksızın tam güçle kullanılabilir. Değiştirilmesi gereken ampul ya da jel yoktur; cihazı fişe takıp uygulamaya doğrudan başlayabilirsiniz.
* Braun Silk-expert IPL Uygulaması: işlemlerinizin izini sürmenizde ve ilerlemenizi takip etmenizde size yardımcı olan bir sezgisel işlem takvimi içerir.

(Ürünü hemen satın almak için burayı tıklayın)

Hassasiyet. Kontrol. Her görünüm için...

Braun çoklu bakım seti yüz ve saç için hassas kesimde en üstün sonuçları sağlar. Akıllı ek parçaları sayesinde, 8 farklı işi çaba gerektirmeden gerçekleştirebilirsiniz. İster saçınızı kesiyor, kulak ve burun bölgelerinizi düzeltiyor, isterse sakalınızı kesiyor olun; 8 farklı ek parça sayesinde kendi benzersiz tarzınızı çaba gerektirmeyen hassasiyetle yaratabilirsiniz. İki sabit tarak ile her seferinde hassas görünüm elde etmek için 2 mm'lik adımlarla 13 hassas uzunluk ayarı sağlanır. Hassas kırpıcı ve ücretsiz Gillette Flexball sayesinde temiz kenarlar ve kıvrımlar elde ederek size özel bir görünüm yakalayabilirsiniz. Akıllı saç kırpma makinesi tarağı en üstün saç kesimi sonucu için hassasiyet ve kontrol sunar. Kulak ve burun tüylerini, asılmadan ve çekmeden, etkili biçimde alabilirsiniz.

Özellikleri / Faydaları

* Ömür boyu kullanılan keskin bıçaklar: Yüksek performansa dayalı hassasiyet ile her türlü tarzı yakalayabilirsiniz. Ultra keskin paslanmaz çelik bıçaklar uzun veya yoğun sakalları çekmeden veya asılmadan keser.
* Ömür boyu kalıcı güç: 8 saatlik şarj ile 60 dakika boyunca hassas şekillendirme özelliği.
* Tamamen yıkanabilir: Musluk suyu altında kolay temizleme için.

(Ürünü hemen satın almak için burayı tıklayın)

Ultra hafiflik. Hızlı ve mükemmel stil.

Braun Satin Hair 5 PowerPerfection saç kurutma makinesinin 2500 Watt'lık gücüyle şimdi basit ve en önemlisi hızlı bir biçimde saç kurutmak için güç tamamen sizde. Zamandan tasarruf edin ve daha az bekleme yapın: Güçlü bir Braun Satin Hair PowerPerfection kurutma makinesi ile saç kurutmanın ne kadar hızlı yapılabileceğini görünce şaşıracaksınız. Islak saçtan mükemmel stile doğru rüzgar gibi bir geçiş… Ayrıca, Braun Satin Hair 3 ve Satin Hair 5 PowerPerfection saç kurutma makinesi İyonik fonksiyona sahiptir. Milyonlarca aktif iyon, geleneksel düzleştiriciler ile oluşan statiği ortadan kaldırır.

Özellikleri / Faydaları

* Kolay 360° kullanım için Kompakt tasarım
* Zahmetsiz sonuçlar için hızlı ve kolay kurutma
* Eşit ısı dağılımı aşırı kurumayı önler ve hızlı kuruma sağlar.
* Verimli ve hızlı kuruma için Kızılötesi ısıtma sistemi
* Kurutma ve şekillendirme esnekliği için 3 ısı ve 2 hız ayarı
* Stilinizi sabitlemek için soğuk şok

(Ürünü hemen satın almak için burayı tıklayın)