Hayatta karşınıza çıktığı anda kaçırmamanız gereken 4 fırsat

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

 Tahincioğlu katkılarıyla...

Sayısız fırsatlarla dolu sandığımız hayat, aslında pek de öyle değil. Bazen kaçıp gidenleri yakalamak imkansız oluyor, yenilerini beklemek sabır istiyor. En kötüsü ise, ileride hayatınızı değiştirecek bir fırsatın elinizden kayıp gittiğinin farkına varmak...

 Bir yenisine ertelemeyin

Hayatınız boyunca sevdiğiniz işi yaptığınızı bir düşünsenize... Her gün işe mutlu gittiğinizi, o adımları atarken  strese hiç girmediğinizi... Mükemmel bir şey değil mi? Öyleyse bu fırsat önünüze geldiğinde, arkanızı dönüp gitmeyin!

Geleceğinizi değerlendirin

Sadece bugün için değil, geleceğinizi garanti altına alacak fırsatları da değerlendirin. O günler geldiğinde pişman olmamak için yatırım fırsatlarını kaçırmayın. Şimdi karşınıza böyle bir fırsat çıkarsa yakalayın!

 

Bir başkasını düşünmeyin

 Karşınıza çıkan, hayatınızın sonuna kadar yanınızda olmasını istediğiniz o kişiyse hiç düşünmeyin! Başka bahara kalsın demeyin... Zaman bazen her şeyin ilacı olmayabiliyor. Doğru yolda olduğunuzdan eminseniz, vazgeçmeyin!

Hayatınızı sevin

 Yaşam alanlarınız için çıkan fırsatları değerlendirin. Hayatınızı geçireceğiniz yerde mutlu olmanız için evinizi güzelleştirin. Hayallerinizi gerçekleştirmeye giden yolda karşınıza çıkan fırsatları es geçmeyin.

Nidapark Küçükyalı'daki Adalar manzarası, 240 ay vade fırsatıyla hayatta kaçmaz!

Anadolu yakasının en prestijli bölgelerinden biri olan Küçükyalı’da gerçekleştirilecek olan Nidapark Küçükyalı projesi; ticaret-konut alanları ile birlikte okul, meydan ve park alanlarından oluşuyor. 1+1’den 4+1’e kadar değişen metrekare alanlarıyla konut ve ofisler sahiplerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açacak. Projede yer alan Nidapark Küçükyalı Kınalı, Nidapark Küçükyalı Sedef ve Nidapark Küçükyalı Burgaz etaplarından 625 konutu, 168 ofisi Emlak Konut GYO kampanyasıyla 240 ay vade fırsatıyla ön satışta. Detaylı bilgi için tıklayın.